spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Gabriel Oprea și Doina Tudor, la mâna senatorilor. Oprea poate fi urmărit penal: 71 de voturi pentru

- Advertisement -

Senatorii au decis: Gabriel Oprea poate fi urmărit penal, chiar dacă fostul ministru le-a cerut colegilor să voteze împotrivă. Urmează votul pentru reținerea și arestarea Doinei Tudor. Reamintim că senatorii jurişti au dat marţi aviz pozitiv pentru cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea şi pentru cererea de arestare preventivă a Doinei Anca Tudor. Decizia finală aparţine plenului, senatorii urmând să decidă astăzi asupra celor două cereri DNA.

UPDATE 12.30 Votul pentru Doina Tudor este în desfășurare

12.20 Cristiana Anghel. Cei care vor vota pentru cer ca doamna Tudor să fie arestată. Ganditi-va ca e vorba de suflete si de oameni. Oameni care nu au dat in cap.

12.18 Florina Jipa a luat cuvântul și a spus că ea va vota împotriva cererii.

12.00 A inceput dezbaterea pentru pentru Doina Tudor.

Senatoarea Tudor a luat cuvântul:

Acuzatiile sunt complet nefondate si neprobate. Nu mi-am dorit să prezint în public aspecte din viaţa personală. Sunt acuzată că am fost complice la luare de mită alături de fostul meu soţ. Coincide cu despărţirea de soţul meu. Am aflat de relaţia extraconjugală a lui. Prietenii au aflat de la mine despre suferinţa mea. Restul lumii a aflat aceste amănunte. Viaţa mea, oricum distrusă, este expusă tuturor. Soţul meu a prăsit căminul conjugal. Au fost cei mai negri doi ani din viaţa mea. Acuzele la adresa mea şi a fostului meu soţ sunt compelt nefondate. Un bărbat îndrăgostit, plecat pe alt drum, va mai apela la serviciile celei de care se desparte? Eu nu aş fi fost niciodată persoana de încredere în aceste resupuse relaţii de mediere. Cum poate cineva să acuze doi oameni doar pentru a-şi acoperi propriile şmecherii. Acuzaţiile sunt bazate pe denunţurile unei singure persoane. Nu există dovezi din care să rezulte implcarea mea. În data de 18 februarie, un domn procuror mă acuză că aş fi primit 3200.000 de euro. Resping în aceeaşi zi. Avem denunţul lui Ovidiu Marian, dovedit infractor prin declaraţia sa. Avem analiza unui judecător imparţial şi independent. Eu nu va spun ce sa alegeti sau cum sa votati, dar sper să alegeti calea corecta.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/doina-anca-tudor-li-gabriel-oprea-afla-azi-daca-raman-fara-imunitate_1892194.html#ixzz41592IapD
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.