spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Doi şoferi condamnaţi şi daune de peste 70.000 de lei, după un accident mortal, cu o Dacie făcută praf de un Mercedes

- Advertisement -

Doi şoferi implicaţi într-un accident rutier în vara anului 2012, în comuna Adâncata, în urma căruia o femeie a decedat, au primit pedepse identice, ancheta stabilind că vina pentru tragedie se împarte în mod egal. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Suceava şi este definitivă. În acelaşi dosar s-a stabilit ca soţul şi copiii femeii decedate în accident să primească despăgubiri cifrate la peste 70.000 de lei, plus bonificaţii lunare pentru studii, în cazul copiilor.

Cum s-a ajuns la culpă comună
Cei doi inculpaţi din acest dosar, Petru Serediuc şi Petru Alemnăriţei, au fost trimişi în judecată pentru „ucidere din culpă”. Ambii au făcut erori care au dus la tragedie, a rezultat din ancheta poliţiştilor şi a procurorilor.
Accidentul de acum mai bine de trei ani de zile este unul de dat ca exemplu privind cum se poate ajunge la o tragedie din cauza unei opriri neregulamentare, respectiv a vitezei peste limita legală în localitate.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-02-23/Doi-soferi-condamnati-si-daune-de-peste-70000-de-lei-dupa-un-accident-mortal-cu-o-Dacie-facuta-praf-de-un-Mercedes

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.