spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Primăria vrea Sala Polivalentă, dar lasă Grădina de vară în paragină

- Advertisement -

Este o nouă încercare a autorităţilor de a pune mâna pe obiectivele din oraş, chiar dacă altele aflate în subordine sunt în paragină. Viceprimarul Necula refuză să vorbească şi ne invită luni la Primărie. Până atunci, acesta are şansa să cunoască Sala Polivalentă la întrecerile sportive programate la final de săptămână.

Viceprimarul Focşaniului, Gabriel Necula, a iniţiat un proiect de hotărâre prin care încearcă să pună mâna pe Sala Polivalentă din Focşani. Asta în condiţiile în care alte obiective din oraş, gen Grădina de vară din Parcul Nicoale Bălcescu, sunt lăsate în paragină de autorităţile municipale. Numai că, iniţiativa autorităţilor este puţin realizabilă, în condiţiile în care aceasta trebuie să primească avizul Ministerului Tineretului şi Sportului, proprietarul clădirii. Este de remarcat că în anii precedenţi, autorităţile judeţene au încercat să pună mâna şi pe Centrul de Agrement Gălăciuc, dar Ministerul Tineretului şi Sportului nu şi-a dat acordul în acest sens. “Nu văd oportunitata şi scopul preluării Sălii Polivalente de Consiliul Local în condiţiile în care clubul municipalităţii, CSM 2007 Focşani, este prima entitate care-şi alege poziţiile în sală. Toate celelalte structuri sportive îşi fac programul după secţiile de la CSM 2007. Mi se pare absurd să-ţi doreşti preluarea Sălii Polivalente în condiţiile în care nu cunoşti chelutuielile cu întreținerea acesteia. Până acum, nimeni nu m-a contactat să mă întrebe despre acest aspecte. Am fost consilier local şi ştiu ce-şi permite şi ce nu Consiliul Local. Sunt mult mai multe probleme în oraş care pot fi rezolvate cu banii ce ar urma să fie cheltuiţi cu Sala Polivalentă. Există exemplu de la Brăila şi Galaţi, unde sălile care au fost date la Consiliul Local au ajuns în paragină, fără geamuri şi uşi. Acum, MTS s-a implicat, iar acestea au fost renovate. Numai cheltuielile lunare cu utilităţile în decembrie şi ianuarie se ridică la 75.000 de lei, bani ce ar putea fi folosiţi de municipalitate pentru alte scopuri”, ne-a spus Daniel Gongu, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea.

Necula ne invită luni la primărie, noi îl invităm la Sală!

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/sport/1588826748-primaria-vrea-sala-polivalenta-dar-lasa-gradina-de-vara-in-paragina.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.