spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Anunţul neaşteptat care aduce scumpiri în toate benzinăriile

- Advertisement -

Iranul a anunţat că sprijină un acord privind îngheţarea cotelor de producţie, convenit deja între Arabia Saudită, Rusia, Venezuela, ceea ce duce automat la creşterea preţului la petrol. Marile reţele de benzinării se vor conforma şi ne putem aştepta la scumpiri la benzină şi motorină.

Prețurile țițeiului au urcat rapid în şedinţa de tranzacţionare de pe pieţele asiatice, după ce traderii au văzut în decizia Iranului de sprijinire a unui acord privind îngheţarea cotelor de producţie un prim pas pozitiv în stabilizarea prețurilor, scrie MarketWatch.

Ne putem aştepta la scumpiri la benzină şi motorină în viitorul apropiat şi îăn România, în condiţiile în care petroliştii abia aşteaptă o mişcare în sens invers ca să îşi reducă pierderile deja acumulate.

Bursa japoneză a închis şedinţa de joi în creştere cu 2,28%, graţie creşterii cotaţiei petrolului şi evoluţiilor pozitive înregistrate miercuri seara pe Wall Street. Indicele principal Nikkei-225 a ajuns la valoarea de 16.196,80 puncte, în creştere cu 360,44 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite AFP.

La Seul, Bursa sud-coreeană a încheiat şedinţa de joi în creştere cu 1,32%, indicele principal Kospi a ajuns la valoarea de 1.908,84 puncte, în creştere cu 24,9 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Yonhap.

Bursa din Shanghai a închis şedinţa de joi în scădere cu 0,16%, indicele Shanghai Composite Index a ajuns la valoarea de 2.862,89 puncte, în scădere cu 4,45 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Xinhua.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/anuntul-neasteptat-care-aduce-scumpiri-in-toate-benzinariile_1889140.html#ixzz40W5v8k9c
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.