spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Revoltător! Ministerul Educației vrea desființarea istoriei din școli și licee

- Advertisement -

Ministerul Educației, condus azi de Adrian Curaj, a declanșat o vastă operațiune de schimbare a disciplinelor și manualelor din învățământul pre-universitar românesc.

Din dispoziția ministrului Curaj a fost constituit un „grup de lucru” din care fac parte oameni de știință eminenți, precum marele matematician Solomon Marcus dar și atârnători politici, propagandiști ai lui Traian Băsescu, recompensati cu funcții și poziții după lupta lor în favoarea celui mai nepopular și demis președinte din istoria României.

Este cazul personajului numit Ștefan Vlaston. Fost candidat PDL, actual vicepreședinte al PMP, Vlaston e un activist de bază în buticul politic al lui Traian Basescu, alături de multi indivizi penali precum Elena Udrea, Florin Popescu și chiar Basescu în persoană.

Grupul de lucru numit de ministrul curaj e format din 11 persoane. 6 dintre acestea au preluat initiativa si conducerea grupului practic, realizand o asa numita „ELABORARE A ARHITECTURII CURICULARE”. Un termen pretentios ce vizeaza de fapt desfiintarea unor discipline clasice din invatamantul preuniversitar romanesc.

Pe linga desfiintarea materiilor numite : Chimie, Fizica si Biologie si cumularea lor sub denumirea impersonala de „Stiintele vietii”, grupul de lucru a emis o decizie absolut revoltatoare: DESFIINTAREA DISCIPLINEI ISTORIE DIN SCOLI SI LICEE !

sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/educatie/ministerul-educatiei-desfiintare-istorie-scoli-339601.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.