spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Mafia lemnului, sub drujba poliției!156 de percheziții în 24 de județe și București!

- Advertisement -

Polițiștii din Mureș efectuează miercuri 156 de percheziții domiciliare la un grup bănuit de implicare în infracțiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, delapidare și constituirea unui grup infracțional organizat. Respectivul grup este suspectat că a emis avize de însoțire a lemnului tăiat, provocând un prejudiciu de peste un milion de euro.

Din cercetări a reieşit faptul că,  în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, un grup de persoane – administratori ai unei societăţi şi alte persoane din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Mureş, avize secundare de însoţire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vândut către societăţi comerciale de profil, de pe raza a 24 de judeţe din ţară.

Valoarea totală a masei lemnoase care face obiectul cercetărilor şi prejudiciul estimat a fi cauzat, este de aproximativ 1 milion de euro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/156-de-perchezi-ii-in-24-de-jude-e-i-bucure-ti-la-persoane-suspectate-de-evaziune_1878639.html#ixzz3z6AeiOMh
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.