spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

COD RUTIER: Veşti bune pentru şoferi! Ar putea să-şi răscumpere punctele de penalizare

- Advertisement -

Potrivit unui proiect de lege care dorește modificarea în totalitate a Codului Rutier, șoferii care rămân fără permis își vor putea răscumpăra punctele de penalizare, astfel încât, cei care au bani, vor putea evita să cumuleze cele 15 puncte care conduc automat la suspendarea dreptului de a conduce.

Șoferii care au bani ar putea conduce ”nelimitat”, adică Poliția rutieră nu le va  suspenda niciodată permisul, întrucât, potrivit unui proiect de lege depus anult trecut la Parlament, cei care rămân fără permis își vor putea răscumpăra punctele de penalizare. „Art.401 – (1) Fiecare punct de penalizare aplicat poate fi răscumpărat până în momentul în care a intervenit de drept, suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, ca măsură administrativă, iar contravenientul face dovada achitării amenzii contravenționale aplicate prin procesul-verbal respectiv”, se spune în propunerea care dorește modificarea actualului Cod Rutier.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cod-rutier-vesti-bune-pentru-soferi-ar-putea-sa-si-rascumpere-punctele-de-penalizare_271747.html#ixzz3z67k64nx

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.