spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Constantin Lazar: „2016, momentul sa ne rupem de trecut in Onesti”

- Advertisement -

Intr-un moment in care Onestiul sta pe un butoi de pulbere atât din punct de vedere social, cât si economic, intr-un moment in care presiunea pentru schimbare este evidenta, intr-un moment in care societatea a dovedit ca nu mai iarta derapajele politicienilor, omul de afaceri Constantin Lazar (foto) a decis sa intre in competitia interna pentru desemnarea candidatului la functia de primar al municipiului Onesti din partea PNL.

– Domnule Lazar, oamenii s-au saturat de politicieni, iar multi onesteni spun asta raspicat.
– E putin spus ca s-au saturat. Si eu m-am saturat de toate promisiunile nerespectate, dar mai ales de modul in care am fost amagiti mai mereu când s-a promis o „schimbare” sau ca „nu va mai fi ca inainte”. De multe ori schimbarea a fost, de fapt, o rotire a cadrelor, pentru ca acelasi sistem sa ramâna la putere. Din pacate, statul pe margine este o solutie si mai proasta, iar decizia mea de a intra in politica, in 2013, se datoreaza acestui fapt. Mi s-a reprosat ca nu ma implic. Iata, ma implic, iar rezultatele incep sa se vada, cel mai mare câstig fiind faptul ca multi onesteni incep sa vorbeasca deschis si sa solicite transparenta din partea administratiei.

Onestiul, un fel de „vaca de muls”, de care au profitat toti

– Cum caracterizati dezvoltarea Onestiului dupa Revolutie?
– Cred ca Onestiul nu a reusit sa profite de sacrificiile celor care au ridicat municipiul. Veti auzi de multe ori expresii precum „au distrus totul”, cuvinte ca „dezamagire”, „lehamite”. E o atmosfera in care oamenii nu mai au nicio asteptare, fiind aproape convinsi ca nu vor avea parte decât de o noua dezamagire. Onestiul a avut o sansa extraordinara ca, beneficiind de sprijin din partea statului, având in vedere industria sa strategica, sa se modernizeze pas cu pas si sa protejeze in primul rând locurile de munca. Din pacate, a fost un fel de „vaca de muls”, de care au profitat toti, iar acum a ajuns un animal costeliv, care mai e periat din când in când si i se mai da o stralucire, când vin alegerile. S-au pierdut ramuri ale industriei, unele definitiv, s-au pierdut locuri de munca si, cel mai grav, s-au pierdut oportunitati, inclusiv momentul 2012.

sursa: http://www.desteptarea.ro/constantin-lazar-2016-momentul-sa-ne-rupem-de-trecut-in-onesti/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.