spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sala Sporturilor şi cinematograful, neautorizate şi amendate de ISU

- Advertisement -

Două clădiri în care se desfăşoară evenimente publice nu deţin autorizaţie ISU pentru securitate la incendii şi în ciuda faptului că pompierii au aplicat amenzi, clădirile sunt în continuare deschise publicului, deşi acest lucru este ilegal. Este vorba despre Sala Sporturilor, aflată în proprietatea Primăriei municipiului Galaţi, şi de Cinematograful „Ioan Manole”, amenajat în Casa de Cultură a Sindicatelor. Faptul că cele două clădiri nu deţin toate avizele ISU înseamnă că în ambele situaţii sunt încă lucruri de făcut pentru ca, în cazul unui incendiu, planul de evacuare să funcţioneze astfel încât să nu existe victime.

Totuşi, acest lucru nu pare să îngrijoreze prea mult administratorii clădirilor, de vreme ce la Sala Sporturilor se desfăşoară în continuare activităţi sportive, dar şi alte activităţi publice, precum cea din 22 ianuarie, când a avut loc lansarea candidaţilor PNL la funcţia de primar a localităţilor din judeţul Galaţi. O situaţie pe care, dacă ar fi ştiut-o şi fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, invitat la eveniment, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu, probabil că ar fi comentat-o în stilul caracteristic, mai ales că-i avea lângă el pe cei doi gălăţeni care au fost secretari de stat MAI, Victor Paul Dobre şi Mircea Toader.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/sala-sporturilor-si-cinematograful,-neautorizate-si-amendate-de-isu.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.