spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

UPDATE: Incendiu de proporții la o vilă în orașul Murgeni

- Advertisement -

UPDATE: 17.15 Vila din orașul Murgeni a ars în totalitate. Inginerul Adrian Plăcintă a rămas în plină iarnă, cu familia, fără adăpost. Culmea ghinionului a fost că în momentul când a fost anunțată de incendiu soția sa, care deține un magazin în Murgeni, aceasta a fugit acasă și când a văzut dezastrul femeia a leșinat. Adrian Plăcintă, care era în drum spre Murgeni, venind de la Suceava, a fost anunțat și el de dezastru și de faptul că soția sa a căzut din picioare, iar el a anunțat la rândul său pe nora lor, să meargă repede să fie lândă soția lui. Fata s-a urcat în mașina familiei și a plecat în trombă spre locul dezastrului, iar într-o curbă mai strânsă, spre casă, a derapat din cauza poleiului și s-a răsturnat de trei ori cu mașina, ajungând și ea la spital. Mai multe amănunte despre cumplitul ghinion al familiei lui Adrian Plăcintă, în cotidianul nostru de luni.

DEZASTRU Pompierii bârlădeni și cei din orașul Murgeni au intrat de 20 de minute în alertă, fiind anunțați că la o vilă din oraș a izbucnit un incendiu de proporții.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul Bârlad și o autospecială de la Serviciul pentru Situații de Urgență Murgeni. Vila care arde este a inginerului Adrian Plăcintă, om de afaceri care lucreaza in constructii. Se pare ca vila a luat foc de la o centrala termica defecta. Ciudat este că în acceași zonă, acum câteva zile a mai fost un incendiu de proporții, la fostul primar Jenică Panica, fiindu-i incendiate furajele pentru animale. Vom reveni cu amănunte, după ce pompierii își vor termina misiunea de stingere a incendiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.