spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Andrei Spiridon, refuzat de magistrati: nu mai merge la muncã, rãmâne în arest la domiciliu!

- Advertisement -

REFUZAT Andrei Spirodon, bârlãdeanul de 29 de ani, acuzat cã a violat o elevã olimpicã minorã, de 17 ani, a doua zi de Crãciun, care este arestat la domiciliu, a primit ieri un refuz categoric al magistratilor vasluieni, care n-au fost de acord cu decizia judecãtorilor bârlãdeni ca acesta sã meargã la muncã, în anumite conditii. Ca urmare, creatorul de modã va rãmâne în arest la domiciliu, fãrã a avea dreptul de a pãrãsi locuinta.

La Tribunalul Vaslui s-a judecat ieri apelul fãcut de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad (PJB), împotriva deciziei din 21 ianuarie a judecãtorilor bârlãdeni, care au aprobat solicitarea lui Andrei Spiridon de a merge la muncã, în anumite conditii. Decizia magistratilor bârlãdeni, care au fost de acord ca Andrei Spiridon sã meargã la serviciu, între orele 12.00 – 16.30, de luni pânã joi inclusiv, a fost desfiintatã de judecãtorii vasluieni, ea fiind definitivã. Arestat la domiciliu de pe 13 ianuarie, Andrei Spiridon, de 29 de ani, cel care este judecat fiind suspect în cazul violãrii unei minore de 17 ani, elevã olimpicã, dorea sã meargã la muncã, pentru a se întretine si a putea sã facã bani ca sã-si achite avocatii. Judecãtorii bârlãdeni au decis cã Andrei Spiridon poate sã meargã la muncã de luni pânã joi inclusiv, dar în intervalul orar 12.00 – 16.30, însã procurorul de caz a fãcut apel, iar judecãtorii vasluieni nu au fost de acord cu judecãtorii bârlãdeni, desfiintând decizia, astfel cã Andrei Spiridon va rãmâne în arest la domiciliu.

Vã reamintim cã Andrei Silvian Spiridon este cel care a tinut prima paginã a ziarelor locale de la începtul acestui an, fiind acuzat cã a violat o elevã olimpicã în cea de-a doua zi de Crãciun. Initial, dupã ce a fost retinut pe 6 ianuarie pentru cercetãri, a fost trimis în judecatã pe 7 ianuarie, de cãtre procurorul de caz, fiind solicitatã arestarea lui preventivã. Surprizele n-au întârziat sã aparã, în seara de 7 ianuarie, victima, împreunã cu mama sa, încheind un acord de mediere, prin care îl iertau pe Spiridon, contra sumei de 50 000 de lei si a unei masini. Pe 8 ianuarie, judecãtorii bârlãdeni decid ca acesta sã fie judecat în libertate, însã iarãsi surprizã, minora se rãzgândeste, nu mai vrea acord de mediere, intrã în joc si Protectia Copilului, iar circul se mutã la Tribunalul Vaslui, unde Andrei Spiridon primeste arest la domiciliu, pe 13 ianuarie. Acum, acesta vrea sã fie consfintit acordul de mediere de cãtre judecãtorii bârlãdeni, pe 8 februarie fiind stabilit primul termen în acest dosar. Cu alte cuvinte, surprizele nu s-au încheiat în acest caz ciudat de viol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.