spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Un nou viol reclamat de o minoră la Bârlad!

- Advertisement -
INCREDIBIL… O minoră de 15 ani din Bârlad, elevă în clasa a VIII-a la Școala „Principesa Elena Bibescu” din localitate, s-a prezentat joi după amiază la Poliția Bârlad, reclamând faptul că a fost violată în repetate rânduri de tatăl său vitreg. Poliția a demarat imediat o anchetă și a solicitat sprijinul Protecției Copilului, luând măsura securizării fetei la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Copilului Abuzat, Neglijat și Exploatat (CPRUCANE) din Bârlad.
„Fata a formulat o plângere la Poliția Bârlad, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei infracțiuni de viol. Cu privire la acest caz, au fost sesizați  și specialiștii de la DGASPC Vaslui, pentru a acorda sprijin de specialitate, în prezent fiind desfășurate activități de cercetare de către Serviciul de Investigații Criminale, pentru a se stabili dacă minora a fost sau nu victima unei agresiuni sexualeă”, a precizat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Fata de 15 ani a mai discutat despre această presupusă agresiune sexuală a tatălui său vitreg, încă de anul trecut, cu psihologul școlii, dar în urma unei anchete făcute de școală, a reeșit că minora nu spune adevărul, nefiind anunțate organele abilitate. ă”La ora actuală nu avem nimic confirmat  în acest caz, fiind vorba doar despre o suspiciune de abuz sexual”, a precizat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.
Mai multe amănunte despre acest nou caz de presupusă  agresiune sexuală cu  violență  asupra unui minor, în numărul de mâine al cotidianului nostru.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.