spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Olimpica violată s-a răzgândit. Nu mai vrea mediere cu creatorul de modă

- Advertisement -

UPDATE: Judecatorii barladeni au respins cererea de arestare preventiva a creatorului de moda, acuzat de viol, astfel ca acesta va fi judecat in stare de libertate. Procurorii au formulat recurs, iar urmatorul proces se va judeca la Tribunalul Vaslui.
Olimpica violată din Bârlad s-a răzgandit. Astazi a cerut anularea cererii de mediere, desi initial a fost de acord. Judecatorii au acceptat anularea acesteia si au decis judecarea creatorului de moda in stare de libertate.

„Imi pare rău pentru că am acceptat medierea, pentru că am fost influențată de doamna avocată. Mi-a spus că un astfel de proces durează mult și că e mai bine să accept medierea, banii. Avocata și-a urmărit propriul interes. După ce am vorbit cu domnul inspector și doamna procuror, mi-am dat seama cum stă treaba, mi-au explicat și am înțeles că nu am de ce să mă tem. Procesul va continua, nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat tânăra.

Distractie cu nãbãdãi

BATJOCURÃ…Bunica olimpicei sustine cã nepoata sa era virginã în momentul în care creatorul de modã a violat-o.

CALVAR… Un creator de modã din Bârlad, Adrian Silvian Spiridon, de 29 de ani, a început anul 2016 “în fortã”: a fost ridicat pe sus de politistii bârlãdeni de la Serviciul de Investigatii Criminale, pe 6 ianuarie, si retinut pentru 24 de ore. Motivul: o minorã de 17 ani, elevã la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad, a depus o plângere împotriva lui, acuzându-l de viol! Fata este olimpicã internationalã si o elevã foarte bunã la învãtãturã! Adolescenta este bulversatã de ceea ce i s-a putut întâmpla! Politistii bârlãdeni au efectuat audieri maraton, prezentându-l pe Andrei Spiridon la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad ieri dimineatã, iar procurorul de caz l-a trimis în fata instantei de judecatã, solicitând mandat de arestare preventivã. Imediat ce mandatul de retinere i-a expirat, tânãrul a solicitat medierea. Cele douã pãrti au ajuns asearã ,târziu, în fata unui mediator iar contra sumei de 50.000 de lei fata si-a iertat agresorul.

Andrei Silvian Spiridon, cunoscut în lumea modei ca un designer stilat si tânãr, trece prin momente incredibile. A fost retinut pe 6 ianuarie de cãtre politistii bârlãdeni, pentru 24 de ore, pentru cã o minorã de 17 ani i-a fãcut o plângere la Politia Bârlad, în care aratã cã a fost violatã de acesta. Fapta s-ar fi produs în cea de a doua zi de Crãciun, iar minora care l-a reclamat pe tânãrul creator de modã Andrei Spiridon are 17 ani si este elevã la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad. Fata l-a cunoscut într-un club din Bârlad, iar el a condus-o acasã în prima searã, dându-si întâlnire a doua zi de Crãciun, pe 26 decembrie, tot la clubul respectiv. Dupã ce s-au distrat împreunã în club, fata a plecat împreunã cu tânãrul creator de modã, care n-a mai dus-o acasã, ci la un kilometru de Bârlad, unde a violat-o. Andrei Spiridon a plecat acasã si s-a trezit apoi sãltat pe sus de politisti, sub acuzatia de viol, faptã pe care el o neagã cu hotãrâre. Dupã un maraton al audierilor, de pe 6 ianuarie pânã ieri dimineatã, politistii l-au dus la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, iar în urma audierii, procurorul de caz l-a prezentat judecãtorilor de la Judecãtoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivã sub acuzatia sãvârsirii infractiunii de viol. Tânãrului patron i-a expirat mandatul de retinere la orele 20.00 si a solicitat instantei, medierea. Tot asearã, în jurul orelor 22:00, cele douã pãrti au ajuns la o întelegere în fata mediatorului, fata iertându-si agresorul contra sumei de 50.000 de lei.

Cine este creatorul de modã Andrei Silvian Spiridon?

Andrei Spiridon are studii de designer la Milano, are un atelier de confectii în Bârlad, având chiar si o marcã sub care exportã produsele create de el în Italia. Andrei Spiridon este un designer de moda român cunoscut. Dupã participarea la o scoalã de modã de top din Milano, Italia, unde a avut onoarea de a învãta si de a lucra cu nume mari din industria modei, s-a decis sã se întoarcã în tara sa si sã îsi construiascã propria marcã în orasul sãu natal, Bârlad. O etichetã definitã de manoperã, mãiestrie, inovare si de lux, se precizeazã pe site-ul www.prologue.ro. Tatãl sãu, Mircea Spiridon, patronul Scolii auto RAY 11 din Bârlad, este în stare de soc, nepricepând cum a putut fiul sãu sã se coboare la a avea relatii sexuale cu o minorã.

Cine este fata violatã?

Este vorba despre Ana Maria Ghenghea, elevã în clasa a XI-a la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, care a reusit o performantã incredibilã: la un an de când a început sã studieze neogreaca, alãturi de comunitatea elenã din Bârlad, pregãtitã de inginerul horticol Afrodita Siriopol, a participat la Olimpiada Internationalã a Elenismului, organizatã la Bucuresti, fiind rãsplãtitã cu premiul al II-lea, primind medalia “Meritul Olimpic” si bursã olimpicã. Ana Maria este elevã la Stiintele Naturii, la “Codreanu”, în clasa a X-a, având media generalã anul trecut 9,32 si anul acesta pe primul semestru – 9,36. O asemenea elevã, care cel mai probabil a fost de o naivitate excesivã, nu merita ca un bãrbat care se “joacã” cu femeile, sã profite de ea si sã îi mutileze sufletul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.