spot_img
17.8 C
Vaslui
24-sept.-2024
spot_img

Ion Sturza: Eu voi fi cu poporul, vin pentru a-mi face datoria faţă de oameni

- Advertisement -

Premierul desemnat Ion Sturza îşi redefineşte misiunea, făcând un apel la calm şi la respectarea Constituţiei. Miercuri seara, în cadrul emisiunii „Politica” de la Tv7, el şi-a reiterat intenţia să distrugă „matricea de la guvernare” şi să aducă o nouă clasă politică la putere. Potrivit politicianului, posibilele alegeri anticipate nu sunt un pericol, ci o soluţie a problemelor cu care se confruntă ţara noastră.

„Ideea care ne-ar uni pe toţi e aceea de a distruge matriţa. Planul este că noi trebuie să reaşezăm o nouă clasă politică, o nouă guvernare, să aducem noi tehnologii şi formule, una dintre care va fi lansată duminică este declaraţia de integritate a candidaţilor. Duminică se va schimba paradigma relaţiilor societăţii civile cu guvernarea. Asta va deveni o cutumă pentru toate guvernele de viitor”, a ţinut să sublinieze premierul desemnat.

„Eu voi fi cu poporul, vin pentru a-mi face datoria faţă de oameni. Trenul meu nu are frâne, nu mă voi opri nici pe 4 şi nici pe 29 ianuarie”, a conchis Sturza, adăugând că orice alt candidat la funcţia de premier, propus după 4 ianuarie, este echivalentul lui Vlad Plahotniuc şi că „orice construcţie va fi făcută de Plahotniuc”.

Întrebat cu privire la posibilitatea organizării alegerilor parlamentare anticipate, Sturza a susţinut că ele nu prezintă un pericol, ci o soluţie a problemelor de aici. „La această concluzie au ajuns deja şi capitalele europene”, a declarat Sturza, lansând cu această ocazie un apel către ambasadorii ţărilor UE prin care îi sfătuieşte să profite din plin de vacanţa de iarnă şi să meargă la odihnă. „I-am rugat pe toţi ambasadorii cu care am avut întrevederi să nu se implice sub nici o formă. E vorba de un proces intern şi ne vom descurca fără implicarea voastră, problema e a noastră şi o vom rezolva de unii singuri”.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2015/12/31/ion-sturza-eu-voi-fi-cu-poporul-vin-pentru-a-mi-face-datoria-fata-de-oameni/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.