spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Caz straniu la Secţia IV Poliţie. O vizită în blocul A3 din Iaşi s-a terminat cu un tânăr în comă (FOTO)

- Advertisement -

Locatarii unui bloc din Tătăraşi acuză poliţişti de la Secţia IV din cartier că ar fi lovit zilele trecute un tânăr, fost locatar, iar acesta se află în comă la spital, cu speranţe minime la viaţă. Bărbatul de 37 de ani nu mai are acum locuinţă, şi deseori înnopta la foştii vecini de scară. Poliţiştii de la această secţie neagă însă categoric acuzaţiile.
Medicul care l-a operat pe tânăr la cap a precizat însă, neoficial, reporterilor „Ziarul de Iaşi“ că băiatul suferise trauma gravă de la cap chiar în ziua în care a fost audiat la secţie. Reporterii noştri au mers la spital pentru a vedea starea băiatului şi au rămas şocaţi: tânărul se afla intubat, respirând cu ajutorul aparatelor.
Din când în când, băiatul îi strângea mâna unei foste vecine. „Din câte am înţeles, a fost călcat în picioare şi pe cap, la ce traume prezintă. A fost călcat pe cap, la propriu. Tot din interior, din Poliţie, mi s-a spus. De obicei, poliţiştii nu bat aşa. Dacă l-a călcat pe cap, nu puteau să îl mai ţină mult în secţie, ca apoi să sune la 112. Cazul este cusut cu aţă albă“, a spus un vecin.
Reporterii au încercat să afle adevărul vorbind cu vecini şi apropiaţi, apoi cu poliţişti de la Secţia IV. Singura şansă pentru a se afla adevărul ar fi chiar din gura celui aflat în comă, în cazul în care s-ar trezi. Însă medicii îi dau puţine şanse să redevină un om normal. O anchetă este acum în curs.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/caz-straniu-la-sectia-iv-politie-o-vizita-in-blocul-a3-din-iasi-s-a-terminat-cu-un-tanar-in-coma-foto–114958.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.