spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Uitati de autoritati, locatarii de pe Milcov 134 si-au facut singuri brad de Craciun

- Advertisement -

Un grup de gospodari din zona Milcov si-au facut mai luminoase Sarbatorile, impodobind, din resurse proprii, un brad falnic ce crescuse in gradina din fata blocului. Au strâns bani de la unul, de al altul, si au achizitionat instalatii de brad, betele si alte ornamente de iarna.

„La noi in zona, daca nu stiti, strazile nu prea sunt iluminate noaptea, un bec arde, sapte nu. Ne-am propus sa ne facem noi vietile mai frumoase, din pobilitatile noastre financiare, daca Primaria ne tot neglijeaza. Toata lumea a vazut in ce hal arata intreg Milcovul! Este o strada abandonata de autoritati, parasita de-a dreptul. Este singurul brad din zona noastra, ornat de Craciun”, a declarat Adrian Stoian, presedintele Asociatiei de locatari „Milcovul”.

Locuitorii de pe Milcov 134 se arata nemultumiti fata de neimplicarea autoritatilor in vietile lor, mai ales acum, de Sarbatori, acuzând faptul ca Primaria a avut resurse pentru a impodobi cu instalatii stâlpii din zona centrala a Bacaului sau de pe arterele apropiate, lasând in parasire restul orasului.

sursa: http://www.desteptarea.ro/uitati-de-autoritati-locatarii-de-milcov-134-si-au-facut-singuri-brad-de-craciun/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.