spot_img
spot_img
0.9 C
Vaslui
27-dec.-2024

Restaurant Roma, petrecere de pominã de Revelion

- Advertisement -

PETRECERE….Pregãtirile pentru Revelion au intrat în linie dreaptã. Desi mai e aproape o sãptãmânã si jumãtate pânã vom trece în Noul An, la Restaurant Roma, toate locurile au fost rezervate. Vorbim de 200 de locuri, pentru care vasluienii au plãtit fiecare câte 270 lei/meniu. Se vor distra pe muzica unei formatii bãcãuane si îsi vor desfãta papilele gustative cu somon sãlbatic, muschi de vitã, creveti Black Tiger si multe alte bunãtãti pregãtite de chef-bucãtarul Cãtãlin Manea. Meniul e “open bar”, astfel cã vasluienii îsi pot alege singuri ce vor sã mãnânce sau sã bea, mai ales cã nu existã limitã în ceea ce priveste cantitãtile pe care acestia le vor consuma. Principiul e “mãnânci si bei atât cât vrei”.

Nu mai e mult pânã la Revelion, fapt pentru care vasluienii mai organizati si-au fãcut deja planuri. Restaurant Roma le-a fãcut acestora o ofertã atractivã si greu de refuzat: 270 lei pentru o super-petrecere, cu muzicã, voie bunã si, mai ales, mâncare si bãuturã din belsug. Oferta i-a atras ca un magnet, astfel cã, de câteva zile, toate cele 200 de locuri au fost deja rezervate.

Trei feluri de mâncare

Cãtãlin Manea, chef-bucãtarul restaurantului, ne-a povestit cu ce se vor înfrupta vasluienii care vor petrece de Revelion la Restaurant Roma. “Meniul cuprinde trei feluri de mâncare, plus desertul. Primul fel e o gustare rece si cuprinde galantinã de pasãre cu fantezie de legume, barotatã în bacon, tartar de somon sãlbatic cu susan negru si mango, si ton rosu; quiche de emmentaler, ricotta si ciuperci de pãdure, buturugã din muschiulet de porc, îmbrãcatã în fistic crocant, vol-au-vent cu cremã de brânzã liptauer, crocant de parmezan; Crumble aromat cu lãmâie, migdale si mix de salate proaspete. Al doilea fel de mâncare e o gustare caldã si cuprinde simfonie marinã de Butterfish, somon sãlbatic, crevete Black Tiger si rosii Concasse, acompaniatã cu sos de homar si buchetier de legume proaspete, parfumate cu busuioc si cimbrisor. Al treilea fel de mâncare constã într-un duet din muschi de vitã (vacã) si evantai din piept de ratã, însotit cu cartof copt, umplut cu telemea de caprã si chutney de ananas, înnobilat cu sos Veloute de hribi si reductie de sos Cumberland. Tortul e unul festiv si va fi o surprizã pentru vasluienii care au ales sã-si petreacã noaptea de Revelion alãturi de noi”, a spus chef-bucãtarul restaurantului, Cãtãlin Manea .

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.