spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Bãtaia de la Delesti, în varianta administratorului

- Advertisement -

VARIANTÃ…Administratorul discotecii de la Delesti, Ciprian Rotaru, acolo unde a avut loc scandalul din noaptea de sâmbãtã spre duminicã, face luminã în acest caz. Dupã cum povesteste acesta, tânãrul Alexandru Lupu nu a participat la scandal, dar s-a ales cu piciorul rupt dupã ce a încercat sã fugã si cineva i-a pus piedicã. În timpul altercatiei a apãrut, într-adevãr, si un spray lacrimogen, dar efectul lui l-a suportat administratorul discotecii. Se pare cã tot scandalul ar fi pornit dupã ce tinerii din Bârzesti s-au îmbãtat bine si au început sã facã scandal, iar cel mai agresiv dintre toti s-a dovedit a fi prietenul lui Lupu, Vlad Brânzã.

Ceea ce povestea, ieri, Alexandru Lupu de pe patul de spital este contrazis de declaratiile date de cãtre administratorul discotecii în care a avut loc scandalul de la Delesti. Acesta povesteste faptul cã cel care s-a ales cu piciorul rupt nici nu a participat, efectiv, la bãtaia iscatã. În momentul în care tinerii din Bârzesti s-au luat la bãtaie în incinta clubului, acesta a vrut sã fugã. Unul dintre cei implicati în scandal i-a pus piedicã si Alexandru Lupu a cãzut. În urma cãzãturii s-a ales cu piciorul rupt. “Cel care povesteste ce s-a întâmplat a aflat, poate, de la prieteni, ce a fost acolo. El nu a participat la scandal. A dat sã fugã si cineva i-a pus piedicã. Stiu si cine a fãcut treaba asta, dar nu pot sã spun nimic pânã nu voi fi audiat la politie mai ales cã, pânã acum, nimeni dintre noi nu a fost chemat sã dea declaratii. Au început sã se batã înãuntru, în discotecã, prima datã. Eu eram afarã si când am auzit am avut o reactie ceva mai altfel. Am spus cã nu vreau sã mai aud de discotecã, o închid si i-am poftit afarã pe toti cei care erau înãuntru. Stãteau si se uitau la mine si nu le venea sã creadã. Atunci am spus ca mãcar fetele sa iasã afarã. Dupã acest episod, un bãiat din Delesti s-a luat la bãtaie cu ei. Într-un târziu am reusit sã-i dau afarã. Am iesit si eu afarã. Erau trei din Bârzesti, Stefan cel Mare. Pe unul dintre ei, Vlad Brânzã, îl cunosteam. Erau la bustul gol. Si vorbeau la telefon, la 112 cred si reclamau cã nu sunt lãsati sã intre înãuntru. Am mers la Brânzã si i-am spus sã meargã acasã si sã nu mai facã atâta tãrãboi. M-am întors, m-au lovit si mi-au dat cu sprayul în fatã. Am cãzut si, dupã ce mi-am revenit, am cerut apã sã mã spãl. Mã usturau ochii foarte tare si abia mai vedeam”, a povestit Ciprian Rotaru.

Varianta lui Alexandru Lupu

DECLARATIE…Alexandru Lupu, împreunã cu trei prieteni, a plecat sâmbãtã seara de acasã, din comuna Stefan cel Mare, la discotecã la Delesti fãrã sã stie ce-l asteaptã. Dupã ce au ajuns în clubul administrat de fratii Rotaru, unul de 27 de ani si unul de 33 de ani, tinerii au deranjat pe cei doi prin simplul fapt cã vorbeau prea tare. “M-am dus la discotecã împreunã cu patru prieteni. La un moment dat, în timp ce ne distram, au venit patronii clubului si ne-au reprosat cã vorbim prea tare. Dupã câteva minute au scos fetele din discotecã, au încuiat usile si au început sã ne batã cu pumnii si picioarele. Erau peste 10 persoane. N-am ripostat în nici un fel. Când au dat drumul la intrare, noi am încercat sã plecãm acasã. Cum am iesit afarã din local s-au nãpustit din nou asupra noastrã. Mi-au dat cu spray paralizant în fatã, m-au pus la pãmânt si au început sã mã loveascã cu niste bocanci cu vârf metalic. M-au lovit pânã mi-au sfãrâmat piciorul. La un moment dat, din cauza durerii, mi-am pierdut cunostinta. Cei care au vãzut bãtaia mi-au spus cã peste 10 persoane dãdeau în mine. Am aflat cã majoritatea dintre ei tocmai au venit din strãinãtate si aveau chef de bãtaie. Dupã ce mi-am revenit, am încercat sã mã ridic, dar n-am putut. Laba piciorului îmi atârna, osul era zdrobit. Azi (n.r. luni) am fost operat. Medicii au reusit sã-mi punã o tijã si sã-mi prindã piciorul. M-au vizitat politistii la spital, m-au întrebat ce s-a întâmplat. Tot ce vreau acum e ca cei care m-au bãtut sã rãspundã în fata legii. Sã fie pedepsiti pentru cã în asa hal nu bati nici mãcar un câine, dar un om”, ne-a declarat Lupu Alexandru, tânãrul care a fost bãtut la discoteca din Delesti. În urma scandalului, au fost anuntati si politistii vasluieni care au întocmit dosar de cercetare penalã, pe numele agresorilor, pentru sãvârsirea infractiunii de loviri si alte violente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.