spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Undă verde pentru arestarea lui Dan Şova. Senatorii au avizat cererea DNA

- Advertisement -

Senatorii au votat, joi, cererea de arestare pe numele fostului ministru al Transporturilor Dan Şova. Social-democratul este acuzat de DNA de trafic de influenţă. Este pentru a treia oară când Şova ajunge la mâna senatorilor. Până acum, a scăpat cu ajutorul mirului şi al colegilor care au sfidat cererile DNA. „În dosar nu există probe, ci doar un denunţ”, le-a spus Dan Şova colegilor săi cărora, de data aceasta, nu le-a mai cerut să voteze împotriva solicitării procurorilor. 95 de senatori au votat „pentru” arestarea preventivă, 30 „împotrivă”.

UPDATE 11:30. Potrivit Realitatea TV, 95 de senatori au votat „pentru” arestarea preventivă pe numele lui Dan Şova. Doar 30 au votat „împotrivă”.

UPDATAE 11:25. A început numărătoarea voturilor în cazul Dan Şova.

UPDATE 11:20. A început votul în cazul Şova.

UPDATE 11:00. Dezbaterile continuă pentru încă 20 de minute. De la tribuna Senatului și-au exprimat punctele de vedere, până acum, liberalii, care au anunțat că vor vota pentru încuviințarea cererii DNA și cu bilele la vedere. Și social-democratul, Daniel Savu, a ținut să ia cuvântul, acesta explicând că ar fi vrut să știe concret de la colegii din Comisia juridică de ce îl acuză pe Șova, a transmis corespondentul Realitatea TV.

UPDATE 10:30Dan Șova a susținut un discurs de la tribuna Senatului în care și-a susținut nevinovația și a criticat atât cererea de arestare pe numele său, cât și propunerea privind eliminarea imunității parlamentare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/unda-verde-pentru-arestarea-lui-dan-sova-senatorii-au-avizat-cererea-dna_1842320.html#ixzz3tGHvQ4kj
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.