spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Bilanțul negru de la Colectiv: 57 de morți. Ultima victimă, o tânără în vârstă de 37 de ani

- Advertisement -

Bilanțul tragediei de la Colectiv a ajuns la 57 de persoane decedate. Ultima victimă, o tânără în vârstă de 37 de ani, se afla internată la Spitalul de Arși, unde fusese transferată, miercuri, de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Aceasta prezenta arsuri pe 40% din suprafața corpului și se afla în stare critică. Până la această oră, opt persoane, transferate în afara granițelor, au murit, dintre acestea cinci fiind repatriate și alte trei urmând să fie aduse în țară, potrivit Realitatea TV.

În urma incendiului din 30 octombrie, la Clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 20 zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numărul victimelor ajungând, în prezent, la 57. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală.

În spitalele bucureștene erau, miercuri, internați 49 de răniți, 12 dintre aceștia în stare critică și gravă și 37 în stare bună. Alți 30 sunt internați în unități medicale din străinătate.

În ceea ce privește dosarul deschis în urma tragediei din 30 octombrie, din clubul Colectiv, Tribunalul București a decis ca Daniela Niță și Cristian Niță, cei doi patroni de la firma Golden Ideas Fireworks Artists SRL, responsabilă cu efectele pirotehnice de la clubul Colectiv, precum și pirotehnistul Viorel Zaharia să fie plasați în arest la domiciliu. Magistrații de la Tribunalul București au admis, marți, o contestație a celor trei față de decizia Judecătoriei sectorului 4 din 8 noiembrie, prin care s-a dispus arestarea lor preventivă, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bilan-ul-negru-de-la-colectiv-57-de-mor-i-ultima-victima-o-tanara-in-varsta-de-37-de-ani_1833804.html#ixzz3rwzSJlve
Follow us: @realitatea on Twitter

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bilan-ul-negru-de-la-colectiv-57-de-mor-i-ultima-victima-o-tanara-in-varsta-de-37-de-ani_1833804.html#ixzz3rwzH3Q2k
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.