spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Asalt antitero la Paris: focuri de armă și explozii. Doi suspecți morți, o femeie s-a detonat

- Advertisement -

Mai multe focuri de armă și explozii s-au auzit, miercuri dimineaţă, pe străzile din nordul Parisului, în Saint Denis. Presupusul organizator al atentatelor de vineri seara, de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ar fi fost ţinta asaltului. Primele informații arată că doi suspecți au murit. O femeie s-a aruncat în aer. Potrivit postului de televiziune francez BFMTV, trei poliţişti au fost răniţi. În asaltul asupra teroriștilor au fost implicați 50 de polițiști. Armata a fost de asemenea mobilizată.

UPDATE 10.25. Operațiunea s-a încheiat. Procuratura a anunțat că doi suspecți au murit, inclusiv femeia kamikaze, care a detonat centura cu explozibili pe care o purta.

Informațiile oficiale mai spun că cinci persoane au fost reținute. Patru bărbați și o femeie.

UPDATE 9.55. Informațiile privind numărul suspecților morți în atac sunt contradictorii. Surse din poliție spun acum că doi presupuși teroriști au murit. Printre aceștia se află și femeia kamikaze. Este de asemenea neclar dacă Abdelhamid Abaaoud, presupusul strateg al atacurilor de la Paris, se afla în apartamentul luat cu asalt.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/schimburi-de-focuri-la-paris-un-politist-ranit_1832701.html#ixzz3rpfXCkYy
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.