spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Propunerea lui Cioloş pentru Sănătate, retrasă. Baciu, înlocuit cu Patriciu Achimaş-Cadariu

- Advertisement -

Andrei Baciu, ministrul propus al Sanătăţii, a fost retras din Guvernul Cioloş, la doar câteva ore de la anunţarea listei. Andrei Baciu era o prezenţă exotică în noul cabinet. Dacian Cioloş l-a prezentat drept un tânăr medic chirurg. În facultate, însă, a fost model, a defilat pe podium şi a apărut în mai multe ipostaze incitante. Baciu a fost înlocuit cu Patriciu Achimaş-Cadariu. Acesta este şeful Clinicii oncologice din Cluj.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătăţii. Decizia a fost luată în urma controverselor apărute în spaţiul public după nominalizarea acestuia.

Baciu a fost înlocuit cu doctorul Patriciu Achimaş-Cadariu. Din 2012, Achimaș-Cadariu este director general al Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă Cluj-Napoca.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/propunerea-lui-ciolos-pentru-ministerul-sanatatii-retrasa-baciu-inlocuit_1830968.html#ixzz3rdZ8pFli
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.