spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

ISU a inchis Sala Sporturilor!

- Advertisement -

Lovitura grea pentru sportul bacauan: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a inchis Sala Sporturilor. Joi, la aproape doua saptamini de la tragedia din clubul bucurestean “Colectiv”, care a dus la decesul a 55 de oameni ca urmare a unui incendiu, reprezentantii ISU au efectuat un control la Sala Sporturilor din Bacau.

Controlul a evidentiat mai multe disfunctionalitai, astfel incit ISU Bacau a decis inchiderea salii. Practic, in Sala Sporturilor nu se mai pot desfasura nici meciuri, dar nici antrenamente!

“Aceasta veste ne-a dat complet peste cap. Luni ar trebui sa sustinem meciul de campionat cu CSM Tirgoviste si noi nu avem sala! Nu stiu ce vom face. Ori vom merge la sala de sport a Scolii nr, 2 Constantin Platon, ori vom solicita inversarea turului cu returl, astfel incit sa jucam la Tirgoviste”, a declarat antrenorul Stiintei Bacau, Florin Grapa.

Intr-o situatie similara se afla si divizionara A de handbal masculin, CSSM Bacau, care duminica ar trebui sa joace acasa partida de campionat cu Cimetul Bicaz. “Sala este inchisa si, sincer sa fiu, nu pot spune cit timp va ramine cu lacatul a declarat George Cojocaru, directorul Directiei pentru Sport a Judetului Bacau, cea care are in administrare Sala Sporturilor.

“In urma controlului, s-au gasit mai multe probleme care trebuie remediate”, a precizat Cojocare, care a detaliat: “Caile de aerisire a fumului ar trebui dispuse la anumite distante unele de altele, iar Sala ar trebui prevazuta cu niste usi speciale de evacuare in caz de incendiu.

sursa: http://www.desteptarea.ro/isu-a-inchis-sala-sporturilor/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.