spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Şeful UPU-SMURD Galaţi, dr. Trifan, decorat de preşedintele Iohannis

- Advertisement -

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi decretul de decorare a unor angajaţi ai SMURD, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, se arată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale. Decorarea a fost făcută în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism dovedit şi pentru rezultatele remarcabile obţinute în executarea misiunilor încredinţate, pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieţi omeneşti. Mai multe cadre SMURD din ţară au primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer, Cavaler şi Medalia „Ordinul Sanitar”. Dr. Angel Trifan, şeful UPU-SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi, a primit din partea preşedintelui Iohannis Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

„Sunt onorat şi mândru în acelaşi timp pentru că am primit acesată distincţie. Sunt la jumătatea carierei şi încă mai sunt multe de făcut. Sunt foarte onorat că am reuşit să aduc această distincţie în lumea medicală din Galaţi. Eu voi rămâne acelaşi şi recomand populaţiei să aibă în continuare încredere în activitatea SMURD”, a precizat dr. Angel Trifan, după aflarea veştii. Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Sănătăţii.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/37611-seful-upu-smurd-galati,-dr-trifan,-decorat-de-presedintele-iohannis.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.