spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Tricolorii vor purta tricouri speciale la amicalul cu Italia

- Advertisement -

România joacă marți, 17 noiembrie, la Bologna, un meci amical cu Italia, ultima partidă din acest an. Tricolorii vor avea tricouri speciale, aducând astfel încă un omagiu victimelor din tragedia de la Colectiv.

FRF a decis să comande sponsorului tehnic un echipament special pentru jocul contra squadrei azzura, numerele urmând să fie negre și pe ele trecute numele tuturor victimelor din Colectiv. De obicei, numerele pe echipamentul galben al echipei naționale sunt albastru deschis, anunţă digisport.ro.

În plus, jucătorii au anunțat că vor dona o parte dintre primele de calificare la Euro 2016 familiilor victimelor. Se va ține de asemenea un moment de reculegere în memoria celor decedați în clubul bucureștean în urmă cu două săptămâni. Nu se știe încă sigur, dar e posibil ca și o parte din încasările din bilete să fie donate familiilor victimelor.

Miercuri seara, tricolorii alături de tot staful tehnic au mers la locul tragediei, unde au aprins lumânări și s-au recules.

Partida amicală Italia – România este programată marți, pe 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe stadionul Renato Dall’Arra din Bologna.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/tricolorii-vor-purta-tricouri-speciale-la-amicalul-cu-italia_1829773.html#ixzz3rNQM5bGm
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.