spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sorin Oprescu a primit permisie pentru a se opera. Va sta șapte zile în spital

- Advertisement -

Tribunalul București a aprobat internatrea în spital timp de șapte zile a primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în arest la domiciliu.

Sorin Oprescu va fi supus unei intervenții chirurgicale. ”Sper să dureze cât mai puțin”, a precizat acesta.

Despre scandalul Romgaz – ELCEN – RADET, care ar putea lăsa bucureștenii fără apă caldă și căldură începând de duminică, Sorin Oprescu a declarat că ”sunt datorii de 15 ani. Sunt penalități la penalități care sunt exorbitante. În șapte ani de zile m-am luptat pentru a putea da la o parte datoriile astea aberante”.

La sfârșitul lunii octombrie, Curtea de Apel București a decis să-l elibereze pe Sorin Oprescu din arest preventiv. Magistrați l-au plasat pe primarul suspendat al Capitalei în arest la domiciliu.

“Curtea de Apel București admite contestaţia formulată de inculpatul Oprescu Sorin Mircea împotriva Încheierii de şedinţă din 21.10.2015 dată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I penală și înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Oprescu Sorin Mircea cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, care începe să curgă de la data punerii în libertate a acestuia”, se arată în comunicatul CAB cu privire la pronunțarea în cazul lui Sorin Oprescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/sorin-oprescu-vrea-liber-o-saptamana-ca-sa-se-opereze_1829705.html#ixzz3rNPTjwt7
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.