spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Încă o victimă în tragedia Colectiv: 50 de morţi. Un tânăr internat în Marea Britanie a murit

- Advertisement -

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 50, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Marea Britanie, a decedat miercuri dimineață. Reamintim că 13 persoane au decedat doar sâmbătă şi duminică atât în spitalele din ţară, cât şi în spitalele din străinătate. Răniţii au pierdut lupta cu viaţa în urma insuficienţei organice sistemice şi a arsurilor grave. Între timp, alţi 74 de tineri sunt în continuare internaţi în spitalele din Capitală, dintre care 22 sunt în stare critică şi gravă.

UPDATE 08.25 : Bilanțul tragediei a ajuns la 50 de persoane decedate, potrivit Realitatea TV. Un tânăr de doar 19 ani, care a fost transportat la un spital din Marea Britanie, a decedat în ursul acestei dimineţi. Acesta a murit în urma arsurilor grave pe care le avea pe aproximativ 90% din corp.
Update 23.50 O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, marţi seară, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferată recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 49.

UPDATE. Premierul intermar Sorin Cîmpeanu a anunţat că repatrierea răniţilor din incendiul din clubul Colectiv, decedaţi în străinătate, se va face în regim de urgenţă. Acesta a mai adăugat că toate costurile sunt suportate de statul român.

„Este o legătură permanentă inclusiv cu spitalul în care s-a pierdut ultima victimă, cea de-a 48-a. Repatrierea se va face în regim de urgenţă, costurile fiind asigurate din Fondul de Rezervă al Guvernului”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Acesta a mai afirmat că există o echipă de medici francezi şi germani care analizează în ce măsură este oportună transferul pacienţilor către Marea Britanie, Germania şi Franţa.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/inca-o-victima-in-tragedia-colectiv-50-de-morti-un-tanar-internat-in-marea-britanie-a-murit_1825762.html#ixzz3rAwBLg7X
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.