spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Klaus Iohannis merge la Summitul privind migraţia şi la Consiliul Extraordinar al UE

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă la ora 11.30, informează Administraţia Prezidenţială.

„Va exista un summit al UE cu tarile din Africa, dar şi un consiliu extraordinar al UE. Ambele intalniri se vor desfasura in Malta.Consiliul extraodinara va avea ca tema tot migratia s-a vazut ca este nevoie de coordobare . Pozitia pe car o voi prezenta este cea cunoscuta”.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va susţine miercuri, 11 noiembrie a.c., ora 11.30, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă. (acces pentru reporterii și redactorii acreditați; oportunități de imagine pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie în direct)”, se arată într-un comunicat al Adminsitraţiei Prezidenţiale.

Reamintim că ieri, Klaus Iohannia l-a desemnat pe Dacian Ciloloş pentru postul de premier:

„L-am desemnat astăzi pe domnul Dacian Cioloş pentru funcţia de Prim-ministru. România are nevoie de o persoană curată, integră, care să ştie să gestioneze sisteme şi situaţii complicate, alături de o echipă de tehnocraţi, de miniştri performanţi, asupra cărora nu planează niciun fel de dubiu. Fără oameni noi este greu de presupus că vom avea o clasă politică nouă. Sper ca partidele politice să fi înţeles semnalul românilor, să-şi facă curăţenie în interior şi să nu promoveze în poziţii publice persoane implicate în acte de corupţie. Avem nevoie de alegeri corecte în 2016 şi de continuarea consolidării statului de drept”, a spus preşedintele.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/klaus-iohannnis-declaratie-de-presa-la-ora-11-30_1827993.html#ixzz3rAuvDdVT
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.