spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Omul de afaceri Viorel Rusu s-a prezentat in fata judecatorilor

- Advertisement -

Afaceristul Viorel Rusu (foto), denuntator in dosarul de trafic de influenta in care au fost trimisi in judecata fostii demnitari Gabriel Berca si Mihai Banu si Adrian Popescu, fost deputat PDL, au fost audiati in instanta si au explicat, pe rând, in versiune proprie, ce reprezentau cei 220.000 euro care ar fi intrat, conform rechizitoriului, in conturile lui Berca, Banu si ale PDL.

Dupa ce la un termen trecut, Mihai Banu si-a retras o parte din declaratiile date la urmarirea penala impotriva lui Berca si a sustinut ca nu a primit niciodata bani de la Rusu nici pentru el, nici pentru Berca, un martor important, audiat ieri in instanta, vine sa rastoarne aceste afirmatii.

Adrian Popescu, fost deputat PDL si prim-vicepresedinte al partidului, si-a inceput declaratia prin a pune accent pe faptul ca in Biroul Permanent al PDL se discuta doar despre “sponsorizari legale, nu despre bani negri”.

Pe parcurs, declaratia s-a schimbat, mai ales când judecatorul i-a reamintit ce a sustinut la urmarirea penala, respectiv acuzatiile la adresa lui Berca si Banu. Popescu a confirmat ca Rusu era un apropiat al partidului, sponsor principal in campania pentru alegerile locale din 2012, dar si in cea anterioara.

sursa: http://www.desteptarea.ro/omul-de-afaceri-viorel-rusu-s-a-prezentat-in-fata-judecatorilor/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.