spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

“Vrem sã facem spectacol”

- Advertisement -

Obiectivul echipei pentru meciul cu Danubius Galati

SIGURI PE EI…Dupã ce au reusit, pentru prima datã în acest sezon sã lege douã victorii, cu adversari care le-au pus ceva probleme, handbalisii Vasluiului joacã, sâmbãtã, de la ora 18:00, pe teren propriu cu un adversar care nu a reusit sã adune niciun punct în actuala editie de campionat. Echipa antrenatã de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte va primi vizita “lanternei rosii” a campionatului, Danubius Galati, formatie pe care vasluienii nu concep sã nu o învingã la scor. “Vom reusi sã facem scor doar dacã vom avea multã implicare fizicã si emotionalã” a declarat principalul Vasluiului. În cazul unui succes în weekend, HC Vaslui ar lega, pentru prima datã de când a promovat pe prima scenã handbalisticã, trei victorii consecutive.

Proaspãt întors de la nationalã, unde a bifat o victorie si o înfrângere în preliminariile Campionatului Mondial, principalul Vasluiului si-a reluat, începând de luni, programul la echipa de club. Sandu Iacob este încrezãtor în forta grupului si este convins cã Vasluiul se va impune fãrã probleme în fata lanternei rosii. “Va fi un meci în care HC Vaslui merge cu prima sansã. Victoriile din ultimele douã etape, la Focsani si cu Turda, ne obligã. Am încredere cã vom face un meci bun si vom câstiga. Va fi si un preambul la petrecerile de dupã meci, tinând cont cã meciul se disputã sâmbãtã seara, iar o parte mai si petrec pe la diferite evenimente”. Tehnicianul se gândeste nu doar la victorie ci si la spectacol, pentru a rãsplãti fanii care vor veni la salã.

“Dacã vom avea multã implicare fizicã si emotionalã, putem sã facem si scor. Stim ce avem de fãcut, astfel încât sã ne impunem fãrã probleme. Am gãsit o echipã dornicã de a juca handbal. Mã bucur cã jucãtorii au poftã pentru handbal”,a mai spus Sandu Iacob.Interesant este faptul cã, în cazul unui succes în weekend, HC Vaslui ar lega, pentru prima datã de când a promovat pe prima scenã handbalisticã, trei victorii consecutive.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.