spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Vasluieni, în vizorul echipei nationale Under 18

- Advertisement -

Juniori

CONVOCATI… Juniorii LPS Vaslui, Cristian Sonea si Iulian Julei au fost convocati la o actiune de selectie a echipei nationale Under 18. Actiunea va fi supervizatã de Costel Enache, antrenorul de la lotul national de juniori U-18 al României.

Astãzi, la Iasi, are loc o actiune de selectie pentru nationala Under 18, unde vor participa cei mai buni jucãtori din zona Moldovei, nãscuti în anul 1998. Ca urmare a evolutiilor bune din acest sezon, mijlocasul Cristian Sonea si atacantul Iulian Julei, jucãtorii echipei LPS Vaslui, au fost convocati la aceastã actiune de selectie. “Cei doi au fost monitorizati de antrenorii zonali, Marian Moldovan (Iasi) si Costel Solomon (Bacãu) si au fost convocati la actiunea de selectie a echipei nationale Under 18. Cei doi au avut evolutii foarte bune în acest tur de campionat”, a declarat Constantin Petrea, antrenorul celor doi jucãtori. La sfârsitul sãptãmânii, echipa de juniori A a LPS Vaslui, la care evolueazã si cei doi fotbalisti a pierdut, scor 3-0, pe terenul liderului LPS Focsani. “Am pierdut cu 3-0 dupã o partidã în care ne-am creat câteva ocazii de a înscrie. Din pãcate, în minutul 12 al partidei, Bogdan Bichir a vãzut cartonasul rosu si am fost nevoiti sã jucãm în inferioritate numericã. Cu un om în minus si în fata unui adversar puternic ne-a fost foarte greu sã obtinem un rezultat pozitiv”, a adãugat Petrea.

Rezultate bune pentru grupa 2006

Grupa 2006 a LPS Vaslui, pregãtitã de Constantin Petrea a participat, la Iasi, la o nouã etapã a Interligii Nationale de fotbal, competitie rezervatã copiilor si juniorilor. Echipa vasluianã a obtinut douã victorii, 3-2 cu CSMS Iasi si 1-0 cu Sporting Suceava, dar si o înfrângere 1-3 cu LPS Botosani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.