spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Patriarhul Daniel: Ne rugăm pentru tinerii care au murit într-o formă neaşteptată şi violentă în clubul Colectiv

- Advertisement -

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a spus, la oficierea Sfintei Liturghii la o mănăstire din Rădăuţi, că în sâmbăta pomenirii morţilor se roagă, în primul rând, pentru cei care au murit „într-o formă neaşteptată şi violentă” în clubul Colectiv din Bucureşti.

PF Daniel, împreună cu un sobor de ierarhi şi preoţi, a oficiat, sâmbătă, Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Rădăuţi, spunând că în această zi în Biserica Ortodoxă este pomenirea morţilor, aşa numiţii moşi de toamnă, conform Mediafax.

El le-a spus miilor de credincioşi veniţi că, în primul rând, se roagă pentru tinerii care au murit „într-o formă neaşteptată şi violentă” în clubul Colectiv din Bucureşti, pentru ca Dumnezeu să odihnească sufletele lor.

El a adăugat că se roagă şi pentru ca Hristos Domnul să aducă mângâiere sufletească şi multă consolare familiilor îndurerate.

„Arătăm prin rugăciuni că iubirea e mai tare decât moartea, decât mormântul”, a spus PF Daniel, care a subliniat că cei pomeniţi simt în ceruri rugăciunile care se fac pentru ei pe pământ.

PF Daniel a sfinţit, vineri seară, aşezământul pentru copii „Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuţi, care a fost înfiinţat de stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi.

sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/patriarhul-daniel-ne-rugam-pentru-tinerii-care-au-murit-intr-o-forma-neasteapta-si-violenta-in-323069.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.