spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Ipocrizia lui Cãciulã si paranghelia de la Club Omnia Husi

- Advertisement -

Super-petrecere la Husi, în prima zi de doliu national

PETRECÃRETI… Dacã pe multi tineri din tarã, tragedia din clubul bucurestean Colectiv i-a întristat si i-a lãsat fãrã chef de distractii, se pare cã, la Husi, lucrurile au stat invers. În Club Omnia, petrecerea a fost în toi. Drept dovadã, stau fotografiile trimise de o cititoare pe adresa redactiei. “Imaginile sunt ilustrative pentru ipocrizia unora. Tatãl domnisoarei Diana este sef la PSD Husi si, dimineata, umbla sã gãseascã prin oras câtiva adolescenti cu care conslierul PSD, Boeru, sã punã trei lumânãri la pahar în parc, iar fiica sa, evident, în acelasi ton “de doliu si tristete”, a fãcut un chef de pominã în clubul proprietatea familiei Omnia”, este mesajul care a însotit imaginile.

Multi tineri din Vaslui si din tarã s-au solidarizat cu familiile victimelor si s-au alãturat campaniei “Nimeni în cluburi. Astãzi nu iesim!”. “Din respect pentru cei care au murit, dar si pentru a lua atitudine sã nu se mai întâmple asa ceva, haideti ca astãzi sã nu iesim în cluburi, baruri sau alte bodegi! Sã ne anulãm iesirile în cluburi, sã ne petrecem seara în alt fel decât sã iesim în club! Sã “protestãm”, în felul acesta, pentru ca patronii sã înteleagã cã nu pot face bani oricum si cu orice pret”, a fost mesajul campaniei.

“Chef de pominã în clubul familiei Omnia”

În Vaslui si în Husi, tinerii au încins cluburile. “Uitati cum au petrecut tinerii huseni în noaptea de 31 spre 1 noiembrie, prima zi de doliu national, declarat în memoria celor care au murit în Colectiv. Postarea este clarã, veselia tinerilor care (dupã cum singuri spun) este maximã în Clubul Omnia din municipiul Husi, apartinând domnisoarei Diana Caciulã, fiica viceprimarului Aurel Caciulã. Aceste imagini sunt ilustrative pentru ipocrizia unora. De ce ipocrizie? Pentru cã tatãl domnisoarei Diana este sef la PSD Husi si, dimineata, umbla sã gãseascã prin oras câtiva adolescenti cu care consilierul PSD, Boeru, sã punã trei lumânãri la pahar în parc (de ochii lumii), iar fiica sa, evident, în acelasi ton “de doliu si tristete”, a fãcut un chef de pominã în clubul proprietatea familiei Omnia”, este mesajul care a însotit imaginile cu tinerii petrecãreti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.