spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Femeie atacată de cinci câini în Pașcani, salvată de un șofer care a claxonat

- Advertisement -


O femeie din Pașcani a trecut prin clipe groaznice după ce a ieșit din tura de noapte de la serviciu. Cinci câini au înconjurat-o și au dat să o sfâșie, dar ea a fost salvată de un șofer care a început să claxoneze insistent, speriind fiarele.

Redăm mesajul Lidiei Atudorei primit pe adresa Ziarului de Iași:

„Locuiesc in Pascani si nu stiu cui sa ma adresez pentru o veche problema care persista pe strazile noastre. Sambata dimineata, dupa ora 7, cand iesisem dupa o tura de noapte, mergeam spre casa. Langa scoala din fata somptuoasei noastre primarii exista niste „ruine” ale unei fostei cladiri. Fiind sambata, nu erau prea multi oameni la acea ora. Stim cu totii, locuitorii acestui oras, ca in zona aceea stau foarte multi caini noaptea si sunt unele persoane care dimineata le duc mancare. Dar sambata am fost atacata de 5 caini, am fost luata prin surprindere. Am iesit pe carosabil si am avut parte de un om bun, cu o masina neagra, care i-a claxonat si a reusit sa-i indeparteze de mine. Altfel…. va dati seama ca m-as fi ales cu rani insemnate, ca am vazut doar colti in fata ochilor…. Ce facem? Asteptam victime? Iubesc si eu animalele, dar aici e vorba de siguranta noastra, a oamenilor. Vine iarna si acesti caini se comporta precum animalele salbatice, ataca in haite! Cred ca este important ca locatia este in apropierea unei scoli. Sper ca scriindu-va aici, vor auzi cei ce sunt in masura sa faca ceva cu acesti caini. Va multumesc”!

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/femeie-atacata-de-cinci-caini-in-pa-cani-salvata-de-un-ofer-care-a-claxonat–110385.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.