spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

E nevoie de o tragedie ca să ne dăm seama cât de nepregătiţi suntem

- Advertisement -

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă face controale acum la discoteci, baruri, cluburi. Unii patroni de discoteci spun că nu există apă în instalaţiile de hidranti şi că sute de oameni pot muri în cazul unui eveniment similar celui de la Bucureşti. După tragedia din clubul Colectiv, la ordinul prefectului, pompierii au luat discotecile din Vrancea la rând şi au găsit multe nereguli.

Este deja obicei românesc ca după ce mor oameni, oficialii instituţilor să „orbecăie” prin acte, repede, să se asigure că au dat hârtiile şi că ei nu sunt vinovaţi. Nu mai conteaza morţii. Acum a început lupta pentru imagine. Încep controale, se caută până la „sânge” localurile, discotecile, barurile să se vadă dacă au stingătoare, dacă respectă legislaţia, se dau amenzi pentru nereguli (şi câte nereguli nu sunt! ), dar de ce nu fac asta înainte să moară oameni? În Focşani, după această tragedie, politicienii locali s-au afişat cu feţe de „înmormântare” pentru a arăta că sunt alături de familii. Sunt alături doar aşa, în poze? Şi cu ce ajută familiile în mod concret? Te apucă revolta să vezi atâta ipocrizie! Între timp, în Focşani şi Blidari „inspecţia de prevenire” din cadrul ISU face controale.

Discotecile din Vrancea, sancţionate sâmbătă noapte

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588823135-e-nevoie-de-o-tragedie-ca-sa-ne-dam-seama-cat-de-nepregatiti-suntem.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.