spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Copiii Bârladului iau premii dupã premii, la muzicã usoarã! (foto)

- Advertisement -

SCOALA DE CANTO CÂSTIGÃTOARE… În ultimele douã sãptãmâni, elevii scolii de canto “Soul Music Art”, din Bârlad, au participat la mai multe festivaluri nationale de muzicã usoarã, de unde s-au întors cu trofeele festivalurilor si multe premii.

Prima participare a fost, la sfârsitul lunii septembrie, la Festivalul national “Comoara Moldovei” – editia a IX-a, din Bârlad, unde “Soul Music Art” a câstigat trofeele grupelor prin Rãzvan Popa, la categoria 8-9 ani, Lorena Turticã, la categoria 10-11 ani, si Paula Zaharia, la categoria 16-18 ani. A urmat apoi Festivalul-concurs de muzicã pentru copii si adolescenti “Pestisorul de aur” – editia a XI-a, care a avut loc la Ungheni – Repubilca Moldova. Aici, bârlãdeanca Rebeka Berghiu, pregãtitã de prof. Dragos Gheorghiu, directorul scolii de canto “Soul Music Art”, a obtinut Premiul I la categoria 7- 9 ani.

Festivalul National de Muzicã Usoarã “Laleaua de Aur” si-a desemnat cîstigãtorii

Peste 60 de concurenti din toatã tara, cu vârste cuprinse între 6 si 25 ani, si-au dat întâlnire la cea de-a IX-a editie a Festivalului National de Muzicã Usoarã “Laleaua de Aur”, ce a avut loc în perioada 14 -16 octombrie, în Mioveni. Festivalul a fost împãrtit în douã sectiuni: „Laleaua de Aur Junior” (pe 14 octombrie, pentru cei cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani) si „Laleaua de Aur” (pe 15 octombrie, pentru concurentii cu vârste cuprinse între 15 si 25 de ani). Cîstigãtorii au fost premiati vineri, 16 octombrie, în cadrul „Galei Laureatilor”, ce s-a desfãsurat la Casa de Culturã a Sindicatelor. Dupã lungi consultãri, juriul, din care au fãcut parte Dida Drãgan – interpret de muzicã usoarã, Nico – interpret muzicã usoarã, Carmen Aldea Vlad – poet, textier, Adina Cezar – coregraf, Dan Dimitriu – compozitor, dirijor, Argentina Culcus – director Centrul Cultural Mioveni, si Elisabeta Panait – director Casa de Culturã a Sindicatelor “Dacia”, a decis cîstigãtorii, dintre ei nelipsind copiii pregãtiti la Bârlad, la scoala de canto “Soul Music Art”, de prof. Dragos Gheorghiu. Astfel, Andreea Melescanu a obtinut premiul II la categoria 6-8 ani, Lorena Turticã – mentiune II la categoria 9 – 11 ani, Miruna Diaconescu – premiul II la grupa de vârstã 15 – 25 ani, iar Alexandra Dodoi a primit premiul de participare.

SCOALA DE CANTO CÂSTIGÃTOARE… În ultimele douã sãptãmâni, elevii scolii de canto “Soul Music Art”, din Bârlad, au participat la mai multe festivaluri nationale de muzicã usoarã, de unde s-au întors cu trofeele festivalurilor si multe premii.

Prima participare a fost, la sfârsitul lunii septembrie, la Festivalul national “Comoara Moldovei” – editia a IX-a, din Bârlad, unde “Soul Music Art” a câstigat trofeele grupelor prin Rãzvan Popa, la categoria 8-9 ani, Lorena Turticã, la categoria 10-11 ani, si Paula Zaharia, la categoria 16-18 ani. A urmat apoi Festivalul-concurs de muzicã pentru copii si adolescenti “Pestisorul de aur” editia a XI-a, care a avut loc la Ungheni – Repubilca Moldova. Aici, bârlãdeanca Rebeka Berghiu, pregãtitã de prof. Dragos Gheorghiu, directorul scolii de canto “Soul Music Art”, a obtinut Premiul I la categoria 7- 9 ani.

Festivalul National de Muzicã Usoarã “Laleaua de Aur” si-a desemnat cîstigãtorii

Peste 60 de concurenti din toatã tara, cu vârste cuprinse între 6 si 25 ani, si-au dat întâlnire la cea de-a IX-a editie a Festivalului National de Muzicã Usoarã “Laleaua de Aur”, ce a avut loc în perioada 14 -16 octombrie, în Mioveni. Festivalul a fost împãrtit în douã sectiuni: Laleaua de Aur Junior (pe 14 octombrie, pentru cei cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani) si Laleaua de Aur (pe 15 octombrie, pentru concurentii cu vârste cuprinse între 15 si 25 de ani). Cîstigãtorii au fost premiati vineri, 16 octombrie, în cadrul „Galei Laureatilor, ce s-a desfãsurat la Casa de Culturã a Sindicatelor. Dupã lungi consultãri, juriul, din care au fãcut parte Dida Drãgan interpret de muzicã usoarã, Nico interpret muzicã usoarã, Carmen Aldea Vlad poet, textier, Adina Cezar – coregraf, Dan Dimitriu – compozitor, dirijor, Argentina Culcus director Centrul Cultural Mioveni, si Elisabeta Panait director Casa de Culturã a Sindicatelor “Dacia”, a decis cîstigãtorii, dintre ei nelipsind copiii pregãtiti la Bârlad, la scoala de canto “Soul Music Art”, de prof. Dragos Gheorghiu. Astfel, Andreea Melescanu a obtinut premiul II la categoria 6-8 ani, Lorena Turticã – mentiune II la categoria 9 – 11 ani, Miruna Diaconescu – premiul II la grupa de vârstã 15 – 25 ani, iar Alexandra Dodoi a primit premiul de participare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.