spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Corneliu Bichinet, locomotiva PNL din comuna Voinesti (foto)

- Advertisement -

LANSARE…Peste 250 de locuitori din cele 12 sate care compun comuna Voinesti s-au întâlnit, la Cãminul Cultural din centrul de comunã, cu vicepresedintele CJ Vaslui, Corneliu Bichinet. Întâlnirea a avut un dublu scop: lansarea candidatului PNL Voinesti pentru functia de primar în comunã la alegerile din 2016 si declararea sustinerii pentru functia de presedinte al CJ Vaslui a lui Corneliu Bichinet. Întâlnirea a fost una care a demonstrat, dacã mai era nevoie, cã vicepresedintele CJ Vaslui, Corneliu Bichinet, este o adevãratã locomotivã pentru PNL Vaslui, fiind aclamat la scenã deschisã de toti participantii la întâlnire.

În comuna Voinesti, Cãminul Cultural a devenit neîncãpãtor. Peste 250 de locuitori din cele 12 sate ale comunei Voinesti, în mare parte membri si simpatizanti PNL, s-au întâlnit cu echipa de conducere a PNL Vaslui, condusã de Corneliu Bichinet, vicepresedintele CJ Vaslui. Întâlnirea a avut mai multe scopuri: lansarea candidatului PNL Voinesti la functia de primar la alegerile din 2016, sustinerea pentru functia de presedinte al CJ Vaslui a lui Corneliu Bichinet si aflarea de cãtre echipa judeteanã din conducerea PNL a problemelor stridente cu care se confruntã comuna. Candidat al PNL Voinesti pentru functia de primar al comunei a fost desemnat Vasile Romilã, care a mai detinut aceastã functie în perioada 2000-2008, din partea PSD. Este cadru didactic, profesor al scolii din comuna Voinesti si a primit girul întregii organizatii PNL Voinesti pentru aceastã candidaturã. “Am fost timp de douã mandate primarul comunei Voinesti si, recunosc, am fãcut si greseli, dar am si foarte multe lucruri bune. Cele mai multe realizãri le am din primul mandat, când presedintele CJ Vaslui era domnul Corneliu Bichinet, iar acum îl sustin cu toatã cãldura sã fie din nou presedintele judetului nostru”, a spus Vasile Romilã, care n-a scãpat totusi de critici, constructive e drept, venite din partea unor cetãteni mai în vârstã din comunã. Acestia i-au reprosat cã în ultimul mandat, cel din 2004 – 2008, nu a mai trecut prin satele comunei, ca sã le cunoascã problemele si astfel a ajuns ca sã fie sanctionat si sã piardã functia. “Sper cã ati învãtat din greseli si noi vã asteptãm ca mãcar odatã pe lunã sã treceti prin fiecare sat si sã stati de vorbã cu noi”, au spus oamenii, iar Vasile Romilã a promis cã nu va mai repeta greselile din trecut si va fi mult mai apropiat de oameni.

“Bichinet, Bichinet, presedinte de judet”

Cei peste 250 de participanti la întâlnirea de la Voinesti au fost extrem de entuziasti când s-a propus ca sã fie sustinut Corneliu Bichinet pentru functia de presedinte al CJ Vaslui, la alegerile din 2016. S-au sculat cu toti în picioare si au scandat la unison “Bichinet, Bichinet, presedinte de judet”. Corneliu Bichinet a vorbit oamenilor într-un limbaj extrem de simplu: trebuie sã punã toti umãrul ca sã facã o echipã la conducerea Primãriei Voinesti si a judetului Vaslui. “Dacã nu suntem seriosi si nu întelegem cã echipa face totul, degeaba ne-am adunat”, a spus Bichinet. Acesta a mai spus oamenilor si despre planul sãu de viitor: “Vreau sã întãresc PNL în tot judetul, nu numai la Voinesti. În fiecare sãptãmânã voi organiza întâlniri cu membrii partidului, dar si cu cetãteni care nu sunt înregimentati politic si care vor sã ne asculte si sã facã propuneri privind rezolvarea problemelor din localitãtile lor”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.