spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Bunicii Husului, felicitati de ziua lor!

- Advertisement -

MESAJE Bunicii din municipiul Husi sunt azi sãrbãtoritii zilei, motiv pentru care primesc cele mai alese urãri de sãnãtate din partea conducerii Asociatiei Pensionarilor din oras. „În ciuda veniturilor mici, a greutãtilor cu care se confruntã, dar si a sãnãtãtii din ce în ce mai subrede, bãtrânii nostri sunt demni si meritã aprecierea noastrã, a tuturor”, a spus presedintele Asociatiei, Dumitru Nituc. Primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan, le-a transmis, de asemenea, vârstnicilor din oras, un sincer „La multi ani” si urãri de sãnãtate.

„Este ziua în care avem datoria sã ne gândim mai mult la cei care ne-au dat viatã, ne-au crescut si ne-au educat, multumindu-le pentru tot ceea ce au fãcut pentru noi”, a transmis presedintele Asociatiei Pensionarilor, Dumitru Nituc, în a cãrui organizatie pe care o conduce, sunt înscrisi peste 1800 de vârstnici. Marea majoritate dintre ei sunt persoane cu venituri foarte mici, 400 sau 500 de lei pe lunã. „Un calcul simplu aratã cã, scãzând utilitãtile, unui bãtrân îi mai rãmân cam 200 – 250 lei, pe lunã, pentru mâncare si medicamente. E imposibil de trãit omeneste cu acesti bani, dar, cu credintã, mergem înainte! Si e impresionant faptul cã, din acesti putini bani, pensionarii gãsesc mereu resurse sã îsi achite datoriile la zi, sã fie cetãteni cu simt civic. De aceea, de ziua lor, din tot sufletul si cu tot respectul cuvenit, vreau sã le transmitem bãtrânilor nostri multã sãnãtate, zile senine si bucurii alãturi de copii, de nepoti. De asemenea, vreau sã multumim celor doi oameni de afaceri din Husi, Emil Enache si Ioan Nechifor, doi huseni cu suflet mare, care mereu fac donatii Asociatiei, ca noi sã putem da câte un pachet cu alimente, la Paste si Crãciun bãtrânilor necãjiti”, a spus Dumitru Nituc.

„Bunicii si pãrintii nostri sunt, alãturi de copii, tot ceea ce avem mai important în viatã”!

„Cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice, vreau sã le transmit aniversatilor zilei multã sãnãtate. Acesta este, de fapt, cel mai de pret lucru. Bunicii si pãrintii nostri sunt, alãturi de copii, tot ceea ce avem mai important în viatã. În asemenea momente, cu totii ne dãm seama cât de recunoscãtori trebuie sã le fim celor care ne-au dat viatã, ne-au crescut, ne-au educat. Le doresc tuturor husenilor care sunt sãrbãtoriti azi, multã sãnãtate, multe împliniri si bucurii în familii”, a transmis primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.