spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Astãzi se deschide Centrul SPA din Bârlad!

- Advertisement -

OFICIAL Centrul pentru Revitalizare Corporalã si Loisir din Bârlad, cunoscut ca si Centrul SPA, îsi deschide de astãzi portile pentru cei care au nevoie de recuperare si de petrecere a timpului liber. Deschiderea pe 1 Octombrie nu este întâmplãtoare, astãzi fiind marcatã si Ziua Internationalã a Persoanelor Vârstnice. Bârlãdenii care vor sã îsi facã tratamente performante, sunt asteptati cu preturi mai mici cu 20% decât cele practicate pe piatã.

Centrul pentru Revitalizare Corporalã si Loisir din Bârlad (fosta Baie Comunalã) va fi, începând de astãzi, deschis pentru bârlãdeni si nu numai. Cunoscut ca si Centrul SPA, acesta a costat 4.734.484 lei, lucrarea fiind executatã de SC Urbanproiect SRL Bârlad, apartinând unui bun prieten al fostului primar Constantin Constantinescu, Viorel Dumitrasc. Centrul respectiv are 12 cabinete (medicale, de masaj si de consultatie), douã instalatii de jacuzzi, un bazin de înot acoperit, sãli pentru fitness si aerobic. Deschiderea nu se face cu tam-tam-ul obisnuit, asta pentru cã cel mai probabil, actualul primar Marin Bunea nu candideazã în 2016 pentru nici o functie, iar cine candideazã (recte deputatul Adrian Solomon din PSD), nu poate face deschideri oficiale la o institutie care nu are nici în clin si nici în mânecã cu Camera Deputatilor, mai ales cã banii pentru construirea Centrului SPA au fost împrumutati de Directia Adminsitrãrii Pietelor, Parcãrilor si Cimitirelor (DAPPC) din Bârlad. Dar, revenind la Centrul pentru Revitalizare Corporalã si Loisir (loisir înseamnã timp liber – petrecerea timpului liber cum vrea fiecare), vã putem informa cã aici vor putea sã beneficieze de tratament pentru recuperare bolnavii care au suferit accidente fizice (nu AVC-uri). Vor putea sã facã tratamente cu laser (laserterapie), magnetoterapie, bãi galvanice, împachetãri cu nãmol, sonoterapie si electroterapie. Existã un medic, care a semnat contract cu DAPPC Bârlad si care va consulta fiecare pacient care se prezintã, fiindu-i indicat exact ce tratament se impune. Sunt angajate si cinci asistente medicale, care vor efectua tratamentul prescris pacientului. Costul unui tratament este cu 20% mai mic decât cel practicat pe piatã, dupã cum a precizat Vasile Ciochinã, directorul DAPPC .

Timpul liber sau Loisir – înot, fitness, aerobic… jacuzzi sau saunã!

Bârlãdenii care doresc sã-si petreacã timpul liber fãcând miscare, mai ales cã timpul rece este deja sosit, pot sã afle cã la Centrul pentru Revitalizare Corporalã si Loisir existã un bazin de înot acoperit. Nu se va putea intra chiar de astãzi, fiind necesare câteva zile ca apa din bazin sã ajungã la temperatura camerei. Dar existã un antrenor pentru cei care doresc sã învete sã înoate. De asemenea, existã si salã de aerobic, sãli de fitenss, unde de asemenea sunt semnate contracte de colaborare cu antrenori specializati. Programul de functionare al tuturor serviciilor este afisat la Centrul pentru Revitalizare Corporalã si Loisir, începând de astãzi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.