spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Stire inventatã despre o vasluiancã despuiatã, viralã pe internet (FOTO)

- Advertisement -

MINCIUNI… Un ziar din Iasi pãcãleste opinia publicã cu nerusinare, aruncând cu noroi în vasluieni. Zilele trecute a preluat o stire de pe alte site-uri tabloide si a publicat-o ca fiind din Vaslui. Potrivit lor, „o moldoveancã din Vaslui s-a pozat goalã pe calea feratã pentru iubitul ei. Bãrbatul a decis sã plece la muncã în Germania, iar tânãra a fãcut fotografia ca sã i-o dea ca amintire”. Nimic mai fals! În fotografie se vede cã reteaua de cale feratã este electrificatã, iar, la noi, asa ceva… Nu stim sã existe. Celelalte site-uri, care au publicat stirea, nu au precizat nimic de Vaslui, protagonista fiind fie o „moldoveancã”, fie doar o „tânãrã mai îndrãzneatã”. Cititorii au taxat imediat stirea, scriind: „scrie pe pi**a ei cã e din Moldova? Copiati poze de pe net si inventati stiri”.

„Telefonul fãrã fir” plus rea intentie, egal, dezinformare si încã o bilã neagrã pentru imaginea Vasluiului. De asta se face vinovat un ziar din Iasi, care a mintit, zilele acestea, opinia publicã cu o stire sfruntatã. Sâmbãtã, a publicat o stire cum cã o moldoveancã din Vaslui s-ar fi pozat goalã pe calea feratã pentru iubitul ei, plecat la muncã în strãinãtate. Mega-minciunã!

Cursul stirii

Primii care au publicat stirea sunt cei de la WowBizz!. Pe 12 septembrie, titrau: „A vrut sã îi facã o surprizã iubitului care pleacã toamna asta în Germania sã facã bani! S-a pozat goalã puscã pe calea feratã ca sã n-o uite niciodatã”. În cursul stirii scrie cã fata e moldoveancã, dar nu precizeazã din ce oras. Retineti, iubitul „pleacã toamna asta în Germania ca sã facã bani”. A doua zi, pe 13 septembrie, site-ul Radio.biz preia stirea ad-litteram, fãrã nicio modificare. Pe 14 septembrie, site-ul StirileRoL dezvoltã putin stirea, dar scoate din context un element important: „moldoveancã”. Potrivit acestui site „o tânãrã mai îndrãzneatã si-a fãcut o fotografie pe sinele de cale feratã si, apoi, a trimis-o iubitului ei aflat la muncã în strãinãtate. În doar câteva minute, fotografia a stârnit imaginatia iubitului ei, care a tinut mortis sã se laude cu ea colegilor. Acestia au fost de acord în unanimitate cã este cea mai frumoasã pereche de sâni pe care au putut s-o vadã în viata lor”. Datoritã acestui site, aflãm si reactia „iubitului”, care, între timp a ajuns în Germania. Zece zile mai târziu, pe 24 septembrie, cei de la BZI aud si ei stirea. Mai cu mot, ce s-au gândit ei?! „Fata e din Vaslui!”. Si asa au si scris: „o moldoveancã din Vaslui s-a pozat goalã pe calea feratã pentru iubitul ei. Bãrbatul a decis sã plece la muncã în Germania, iar tânãra a fãcut fotografia ca sã i-o dea ca amintire”. Pânã la urmã, „iubitul” a ajuns sau nu în Germania?! Un cititor a taxat imediat rãutatea celui care a scris textul: „scrie pe pi*a ei cã e din Moldova? Copiati poze de pe net si inventati stiri”.

BZI nu e la prima abatere

RECIDIVISTI…”Bunã ziua Iasi” a deschis, nu de mult timp, la Husi, site-ul „Bunã ziua Vaslui” (BZV), acolo unde, în vara acestuia an, Martes Bogdan, zis si Tazu, a lansat o minciunã gogonatã. Este vorba despre povestea pacientului care suferise un accident grav si fusese lãsat pe mânã asistentele pentru a fi resuscitat. „Malpraxis!”, acuza BZV. De fapt, povestea era inventatã de Tazu. În urmã cu opt ani, acesta a fost protagonistul unei tâlhãrii ca în filme. A pus unui coleg de clasã somnifere în vin pentru a-i fura bijuteriile din casã. Pentru asta a fost condamnat cu suspendare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.