spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

CRIZA IMIGRANŢILOR. Cotele OBLIGATORII de refugiaţi, votate în Consiliul JAI.

- Advertisement -

Uniunea Europeană a ajuns cu „o largă majoritate” la un acord privind repartizarea pe bază de cote a 120.000 de refugiați. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului JAI, planul fiind respins doar de Cehia, Slovacia, România și Ungaria. În urma adoptării planului, ale cărui detalii nu au fost încă făcute publice, România ar urma să primească în primă fază peste 6.000 de refugiaţi, potrivit primelor calcule. O altă socoteală arată că la noi în ţară ar putea să ajungă peste 4800 de imigranţi.

Miniştrii de Interne ai statelor UE au aprobat, în reuniunea de marţi, sistemul propus de Comisia Europeană privind distribuirea a încă 120.000 de refugiaţi, a anunţat preşedinţia luxemburgheză a Consiliului UE.

Principalii oponenţi ai planului privind cotele obligatorii de refugiaţi – Cehia, Ungaria şi Slovacia – au fost depăşiţi în sistemul cu majoritate calificată după ce Polonia a renunţat la obiecţii, potrivit EUObserver.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ue-a-votat-cu-larga-majoritate-repartizarea-refugiatilor-pe-baza-de-cote_246137.html#ixzz3mXi0rPgt

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.