spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Competitie de sah la Husi, finantatã de CJ Vaslui!

- Advertisement -

SUCCES… Pustii pasionati de “sportul mintii” de la Scoala “Ion Creangã” din Husi au avut posibilitatea sã se întreacã într-o competitie organizatã de Clubul local de sah “Realitatea”, iar, în final, din toti participantii, 12 copii au urcat pe podium. Competitia face parte din “Campionatul National de Sah pe Echipe”, proiect finantat de CJ Vaslui.

Reprezentantii Clubului de sah “Realitatea” de la Husi continuã campania de promovare a acestui sport în rândul a cât mai multi copii, cãrora le este de mare folos antrenarea în acest mod a inteligentei, a capacitãtii de concentrare, precum si a spiritului de competitie. Vineri, 18 septembrie, la Scoala “Ion Creangã” s-a desfãsurat un concurs între micii sahisti, pe grupe de vârste (grupa pregãtitoare – clasa a IV-a si respectiv clasele V – VIII), în urma cãruia, cei mai buni copii au primit cupe, diplome si premii în bani. Activitatea face parte dintr-un proiect amplu al Clubului “Realitatea”, finantat de Consiliul Judetean (CJ) Vaslui.

Sahisti cu perspective!

“Îi felicitãm pe copiii câsitigãtori, dar si pe cadrele didactice care sustin asemenea actiuni. La grupa <<clasa pregãtitoare – clasa a IV-a>> (fete si bãieti), copiii câstigãtori au fost Ursan Radu Matei (locul I), Munteanu Andrei (locul 2), Murgoci Radu (locul 3), Hututui Valentina (locul I), Brãnici Sabina (locul 2), Cãrare Maria (locul 3); pentru grupa V – VIII, câstigãtori au fost Arion Gabriela (locul I), Matei Sabina (locul 2), Buhãiescu Cristina (locul 3), Bunescu Cosmin (locul I), Grosu Vlad (locul 2), Matei Ovidiu (locul 3). Arbitrii au fost domnul Marius Cornel Ursan, un sahist cu multe premii câstigate la nivel national si chiar international, domnul Ginu Ciobanu si domnul Elis Cãrare, de asemenea sahisti care au obtinut competentã inclusiv în a preda sahul în scoli. Asemenea actiuni sunt binevenite si în folosul copiilor si sperãm ca ele sã fie cât mai multe pe viitor”, au spus reprezentatii Clubului de sah “Realitatea” Husi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.