spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Băncile primesc şi câte 100 de RECLAMAŢII pe zi din partea clienţilor

- Advertisement -

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) primește și câte 100 de reclamații pe zi din partea consumatorilor împotriva băncilor, a declarat, luni, președintele instituției, Marius Dunca, potrivit căruia băncile ar trebui să vină cu soluții concrete pentru a reduce povara debitorilor care au probleme la rambursarea creditelor.

Scopul nostru, ca instituție, nu este să vă amendăm ci să găsim soluții amiabile. Avem șansa și cu Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor. Am și câte 100 de reclamații pe zi în ceea ce vă privește (împotriva băncilor — n.r.). Sunt o comunitate foarte mare (clienții nemulțumiți — n.r.), vorbesc foarte mult pe rețelele de socializare, discută, au avocați, au și argumente concrete. Uitați-vă câte procese are numai ANPC„, a subliniat Dunca, în cadrul unei conferințe de specialitate, potrivit Agerpres.

În opinia sa, băncile trebuie să recâștige încrederea consumatorilor, iar acest lucru nu se poate obține decât „cu respect față de consumatori”, prin deschiderea față de aceștia, prin contracte clare, transparente și pe înțelesul clientului.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/bancile-primesc-si-cate-100-de-reclamatii-pe-zi-din-partea-clientilor_245845.html#ixzz3mNYrUEAM

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.