spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Săptămâna viitoare vor fi organizate noi acţiuni de protest; Omenii din Oraşul Demnităţii vor lupta până la capăt

- Advertisement -

Protestatarii din Oraşul Demnităţii sunt încurajaţi de tot poporul Republicii Moldova. Manifestanţii din PMAN vor lupta până la capăt, iar săptămâna viitoare protestele vor continua. Declaraţia a fost făcută de Valentin Dolganiuc, vicepreşedinte Consiliul Marii Adunări Naţionale.

„Pe parcursul acestei săptămâni am avut parte întâlniri cu protestatarii din teritoriu. Şi vreau să vă spun că poporul Republicii Moldova este cu noi, este alături de protestatarii luptă cu oligarhii de la putere. Victoria ne aparţine. Ea este aproape. Nu vom ceda, deoarece dreptate este de partea noastră, adevărul este de partea noastră. În aceste momente, de la Telecentru, porneşte o caravană de protest, marşul auto al Demnităţii. La caravană s-au alăturat peste 300 de maşini, care vor merge prin tot Chişinăul , va şerpui toate instituţiile vinovate de crima celor de la guvernare, pe cei care au supravegheat şi cei care au ucis şi condamnat tineri”, a adăugat Dolganiuc.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2015/9/20/saptamana-viitoare-vor-fi-organizate-noi-actiuni-de-protest-omenii-din-orasul-demnitatii-vor-lupta-pana-la-capat/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.