spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Ministerul Afacerilor Externe, anunţ de ultimă oră pentru români. Ce ţară sunt sfătuiţi să evite

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că autoritățile locale au luat măsuri de suspendare, pe o perioadă nedeterminată, a traficului feroviar pe relația Serbia-Croația.

Din cauza numărului mare de migranți, există posibilitatea apariției unor probleme în tranzitul rutier prin punctele de frontieră Croația-Slovenia de la Harmica și Bregana și Croația-Ungaria de la Gorican, Dubosevica si Baranjsko Petrovo Selo. La singurul punct de frontieră rutier deschis pe relația Croația-Serbia – Bajakovo – se înregistrează un trafic accentuat și există posibilitatea formării de cozi semnificative, în special pentru autovehiculele de transport marfă.

Întrucât situaţia din teren poate suferi modificări de la o oră la alta, se recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat – http://www.hak.hr/en , Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate – http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă http://www.ccaa.hr), pentru informaţii actualizate.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ministerul-afacerilor-externe-anunt-de-ultima-ora-pentru-romani-ce-tara-sunt-sfatuiti-sa-evite_1793516.html#ixzz3mBoOu0Mf
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.