spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Maşinile unei firme de securitate din Suceava, incendiate de o mână criminală

- Advertisement -

Două maşini ale unei firme de securitate din Suceava au fost incendiate în zorii zilei de ieri de persoane necunoscute, toate indiciile de anchetă arătând că a fost vorba de o răzbunare care a vizat societatea care şi-a făcut un nume în montarea de sisteme de alarmă şi camere video. Cele două maşini erau parcate în faţa unui complex de locuinţe din Ipoteşti, aflat în proprietatea lui Ioan Corjuc, fiul primarului Dumitru Corjuc.
Două maşini, una parcată între cele două vehicule incendiate şi cealaltă lângă unul dintre acestea, ambele proprietatea familiei Corjuc, au fost şi ele uşor afectate de incendiu.

Ţintă directă: cele două maşini ale firmei de securitate

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 5.05. Oamenii care locuiesc în apropiere au sunat la 112 şi au sesizat că un puternic incendiu a cuprins maşinile din parcarea aflată în faţa complexului de locuinţe.
Pompierii au găsit la faţa locului două focare, la două maşini.
„La sosirea echipajelor, ardeau cele două autoturisme, cu focare diferite şi cu o distanţă între ele de aproximativ 3 metri, existând pericolul de propagare la alte două autoturisme şi la casa de locuit aflată în imediata apropiere”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-09-18/Masinile-unei-firme-de-securitate-din-Suceava-incendiate-de-o-mana-criminala

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.