spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

O huseancã talentatã în bucãtãrie a cucerit juriul de la “MasterChef”!

- Advertisement -

SUCCES …Husenii rãzbesc din nou în show-urile televizate de mare audientã, iar de data aceasta vedete nu au mai fost bãietii care danseazã frumos sau cineva pasionat de muzicã, ci o fatã talentatã în bucãtãrie! Huseanca în vârstã de 25 de ani, Ana Maria Casu, i-a dat gata pe juratii de la MasterChef cu un muschiulet de porc, cu ceapã caramelizatã, umplutã cu legume. “O experientã minunatã”, si-a scris huseanca în dreptul fotografiei în care apare îmbrãcatã cu mult râvnitul sort de la Masterchef. Alti patru huseni au reprezentat orasul cu cinste în asemenea concursuri TV.

Ana Maria Casu, spun apropiatii, este o fatã curajoasã si talentatã, calitãti care i-au fost de mare folos în acestã competitie culinarã. Ea are de multã vreme pasiunea pentru gãtit si acum s-a gândit cã nu are nimic de pierdut, dacã îsi încearcã norocul. A mers sigurã pe ea cu un preparat delicios, din care juratilor le-a plãcut sã guste. De aceea, la momentul verdictului, Ana a primit, nu unul, nu doi, ci…trei de “da”, din partea chef-ilor de la Pro TV. Mândrã de reusita sa, Ana Maria si-a fãcut o pozã cu sortul Masterchef, pentru care a primit o multime de felicitãri. “Bravo, Ana! Felicitãri, sã îti ajute Dumnezeu sã ajungi pânã în finalã”, sau “Felicitãri si mult succes” – asa au reactionat cunoscutii sãi. Întrebatã dacã s-a calificat în rândul celor 24 alesi în etapa urmãtoare, misterioasã, Ana Maria a rãspuns simplu. “Urmãriti emisinea, în fiecare luni si marti, la 20,30”, a spus aceasta, respectând astfel termenii destul de stricti ai contractului cu Pro Tv-ul. “Am rãmas uimit când am vãzut-o pe Ana noastrã la televizor, la MasterChef. Noi am fost colegi de liceu, la Colegiul <<Cuza Vodã>>. Am dat Bac-ul în 2009, ea era la Stiinte Sociale. Era o fatã desteaptã, cuminte si prietenoasã. Îi doresc mult succes, sã ne facã mândri”, a spus Cãtãlin, fost coleg de scoalã cu Ana Maria.

Husenii talentati se impun în competitii de anvergurã!

Trebuie reamintit faptul cã au fost si alti huseni talentati, care si-au încercat norocul în show-uri televizate. Fie cã a fost vorba despre dans, muzicã sau, iatã, acum, artã culinarã, acestia au demonstrat cã nu se dau în lãturi de la provocãri frumoase. Dragos Minut, un dansator excelent, a ajuns în semifinalele concursului “România danseazã”, primind multe complimente din partea juriului. Bãietii de la trupa RWB, Vlad Croitoru si Cristi Frentescu, au fãcut si ei senzatie pe scena de la “Românii au talent”, pe care, de asemenea, o altã huseancã specialã, Laura Bisog, si-a câstigat simpatia unui numãr foarte mare de telespectatori, prin asemãnarea izbitoare, la voce si aspect, cu idolul sãu, Mirabela Dauer. Iatã cã a venit rândul Anei Maria Casu sã demonstreze faptul cã si arta culinarã are exponentii sãi în “orasul dintre vii”, iar primul pas spre un mare succes în acest show deja a fost fãcut.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.