spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Ervin, fiul cameramanului Leonard Dudãu, a plecat la ceruri

- Advertisement -

Cursã infernalã spre moarte

NEDREPT…Destin frânt, la doar 26 de ani, iar în urma sa, doar lacrimi si durere! Pasiunea pentru motoare i-a adus sfârsitul lui Ervin, fiul fostului nostru coleg de la Antena 1 Vaslui, Leonard Dudãu. Tânãrul si-a pierdut viata, într-un cumplit accident de motocicletã, petrecut în Italia. Acesta s-a stins chiar sub privirile fratele sãu mai mare, care a încercat din rãsputeri sã îi acorde primul ajutor. Totul a fost zadarnic. Ervin avea viata în fatã, pasiuni si idealuri. Urma sã se cãsãtoreascã si sã-si întemeieze o familie. Visele sale s-au stins însã, înainte de a prinde contur. Ervin a plecat la ceruri, în floarea vârstei, lãsându-si pãrintii si fratele, cu inimile împietrite de durere si cu un gol imens în suflet, ce nu va mai putea fi umplut niciodatã. Pe retelele de socializare toti cei care l-au cunoscut au transmis mesaje de condoleante, familiei îndurerate.

Viata este uneori, nedreaptã. Ervin avea doar 26 de ani, vise de împlinit si un viitor frumos în viatã, dar aripile sale s-au frânt, mult prea devreme. Pasiunea pentru motociclete i-a adus sfârsitul. S-a urcat pe motor si a plecat într-o cursã nebunã, spre moarte, duminicã, 13 septembrie. Era împreunã cu fratele sãu, fiecare pe motocicleta sa, în Italia, acolo unde locuiau cu familia. Amândoi erau mândri de motoarele lor. Ervin a pierdut însã controlul nu a mai putut stãpâni bolidul si a fost implicat într-un cumplit accident rutier. Impactul a fost zdrobitor. S-a stins sub privirile neputincioase ale fratelui sãu, care a încercat din rãsputeri sã îl ajute. Nimic nu l-a mai putut ajuta. Tânãrul nu a mai avut practic nicio sansã. Ervin este fiul fostului nostru coleg Leonard Dudãu, cameraman la postul de televiziune local Antena1. În urmã cu zece ani acesta a plecat pentru un trai mai bun, în Italia. La scurt timp, l-au urmat si copiii. Ervin era pasionat de bucãtãrie, de altfel a si absolvit o scoalã de bucãtari. A ajuns la Ancona, unde era respectat si apreciat ca un bucãtar profesionist si totodatã cãutat de proprietarii de restaurante italiene. Urma sã se cãsãtoreascã si sã îsi ducã aleasa inimii la altar. Caii putere însã l-a ucis, curmându-i toate visele.

A lãsat în urma sa o mare de lacrimi si durere fãrã margini, în rândul familiei dar si a celor ce l-au cunoscut. “Câteodatã, viata este asa de crudã cu noi încât te întrebi cu ce ai gresit în fata Marelui Judecãtor. Prietenul meu Leonard Dudãu a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte. Tot spatiul virtual nu poate gãzdui regretele noastre si ale prietenilor din Vaslui fatã de pierderea irecuperabilã a lui Ervin”, a spus Lili Trifu, cel care i-a fost director tatãlui dar si un apropiat al familiei. La auzul teribilei vesti, prietenii au rãmas înmãrmuriti si au transmis familiei îndoliate, zeci de mesaje de condoleante: “Sincere condoleante!”, “Ervin!!!”, “Dumnezeu sã te aseze printre îngeri”, “În pacea Raiului sã te aseze copilul meu”, “Scaiule, ce durere ne-ai lãsat…”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care prietenii si apropiatii familiei le-au postat pe paginile de socializare. Ervin va fi condus de rude si de prieteni, pe ultimul drum, joi 17 septembrie, iar slujba de înmormântare va avea loc la ora 9.30, la Chiesa di Cannella, în Italia. Sincere condoleante familiei îndoliate si multã putere pentru a putea depãsi acest moment tragic. Dumnezeu sã te odihneascã în pace, Ervin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.