spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

A revenit moda uniformelor scolare la Husi

- Advertisement -

FRUMOS …”Revine moda uniformelor, însã ele sunt cu atât mai interesante, cu cât sunt personalizate pentru fiecare clasã în parte”, au spus husenii care, ieri, au fost încântati sã vadã pe strãzile orasului, elevii îmbrãcati parcã mai frumos ca niciodatã. Fiecare festivitate de deschidere a noului an de la scollie din oras a fost plinã de emotie. La Colegiul National “Cuza Vodã” a iesit în evidentã primirea specialã fãcutã boboceilor de clasa a IX-a, care au fost primiti în scoalã, cu aplauze si încurajãri.

Primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan, însotit de viceprimarul urbei, Aurel Cãciulã, au participat la toate unitãtile de învãtãmânt, unde deschiderea anului scolar s-a fãcut cu fastul atât de asteptat, de elevi, de profesori, dar si de pãrinti. “Sunt emotionat, pentru cã eu însumi am fost elev aici si, la fiecare început de an scolar, nu pot sã nu îmi amintesc de momentul în care am fost si eu ca voi”, a spus primarul Ioan Ciupilan, în discursurile tinute la Colegiul National “Cuza Vodã”, dar si la Scoala “Mihail Sadoveanu”. La “Cuza Vodã”, edilul a tinut sã precizeze faptul cã pentru copiii institutiei se realizeazã un campus modern, promitând conducerii scolii cã o va sustine în demersul sãu de modernizare a corpului vechi al scolii, clãdire care figureazã în lista monumentelor istorice. “Vã promit cã vã voi spijini în acest sens”, a spus primarul Ciupilan. De altfel, la deschiderea anului scolar la Colegiul “Cuza Vodã” (manager, prof. Manuela Iacob) a fost prezent si seful Casei Corpului Didactic, profesorul Cristinel Popa, un cadru didactic reprezentativ al institutiei, dat fiind performantele scolare de exceptie ale elevilor sãi, an de an, olimpici la fizicã.

Elevii de la “Cuza Vodã”, încântati de uniformele personalizate!

Ceea ce a plãcut, cu singurantã, tuturor, a fost imaginea elevilor, parcã mai frumos îmbrãcati ca niciodatã! Cel putin la Colegiul National “Cuza Vodã”, unele dintre clase au tinut neaparat sã aibã tinute personalizate. Sacoul bleumarin si cãmasa albã au fost nelipsite, dar lor li s-au adãugat mici elemente (cravate, papioane) confectionate din materiale distincte, în functie de clasã. “Trebuie sã îi multumim doamnei diriginte, pentru cã a fost cea care ne-a convins cã atunci când ai o uniformã, care sã dea personalitate colectivului din care faci parte, devii mai mândru, mai atasat de colegii tãi. Sã vii îmbrãcat cu sacou, cu cãmasã albã, este, credem noi, si o formã de respect pentru scoalã, pentru profesorii nostri. Ne-a fãcut plãcere sã venim astãzi îmbrãcati asa si, cu sigurantã, nu vom purta uniforma doar în prima zi”, a spus Maria, elevã a Colegiului National “Cuza Vodã” Husi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.