spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Violatorii din Văleni, implicați într-un accident rutier (FOTO)

- Advertisement -
Sursa Foto: www.ZiaruldeIasi.ro
Sursa Foto:ZiaruldeIasi

UPDATE 2: Magistratii Curtii de Apel din Iași au deliberat. Violatorii rămân în arest preventiv. Aceștia își vor primi în arest, cel mai probabil, și decizia definitivă, care va fi pe 8 octombrie.

UPDATE 1: Sedinta in care magistratii au pus in discutie legalitatea masurii preventive luata pe numele celor sapte violatori s-a incheiat. Judecatorii au ramas sa se pronunte. Ca un amanunt, daca la venire, tinerii din Valeni au trecut prin adevarate peripetii, la intoarcerea spre Vaslui, duba in care acestia au fost transportati, a avut o masina a Jandarmeriei in fata, pentru a nu mai repeta incidentul de azi dimineata

Călătorie cu peripeții pentru cei șapte violatori din Văleni, prezenti azi la Curtea de Apel Iași, unde magistratii au pus în discutie legalitatea mãsurii arestãrii preventive luatã pe numele lor. Duba Poliției în care aceștia erau transportați spre instanța ieșeană a fost implicată cu câteva minute în urmă într-un accident rutier, în zona Păcurari, Iași. Imediat, la fața locului a ajuns o altă dubă care i-a preluat pe inculpați și i-a dus, în timp util, în fața instanței. Vom reveni cu amănunte.


sursa foto: ZiaruldeIasi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.